Antonia și Alex Velea, fotografiați alături de Tzancă Uraganu: „Ar fi tare dacă ați face o colaborare”

Antonia și Alex Velea, fotografiați alături de Tzancă Uraganu: Ar fi tare dacă ați face o colaborare
Citeste mai mult despre: Antonia, Alex Velea, tzanca uraganu,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 02 Noiembrie 2020
Data actualizare: 14 Iunie 2021
Nu mai este niciun secret că, în ziua de astăzi, genurile muzicale s-au amestecat, iar colaborările care apar parcă peste noapte sunt de-a dreptul surprinzătoare.

Jador a cântat cu Lino, Ruby a colaborat cu Florin Salam, What’s Up are piesă cu Bogdan de la Ploiești, iar Alex Velea a filmat videoclip alături de Tzancă Uraganu. Toate colaborările pe care le-am amintit au intrat rapid în trending, iar părerile fanilor au fost împărțite: unii au afirmat că melodiile merită toată aprecierea din lume, în timp ce alții au spus că nu se așteptau niciodată ca manelele să fie cântate de cântăreții de muzică ușoară.

Atunci când a colaborat cu Alex Velea, Tzancă Uraganu a profitat de moment și s-a fotografiat alături de acesta, dar și de Antonia, după care a postat fotografia pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tzanca Uraganu (@tzanca__uraganu) on

Fotografia a strâns mii de like-uri și câteva zeci de comentarii, internauții având păreri împărțite în privința imaginii. „Ar fi tare dacă ați face și o colaborare! Cum a făcut Jador cu Lino”, „Frumos din partea lui Tzancă că întinde mâna unora care au ajuns la fundul sacului și ar face orice pentru niște firimituri”, „Noaptea, golanii nu fac nani, nani... ei fac combinații”, „Velea manelist era dintotdeauna, dar abia acum și-a dat seama” și „Ce se întâmplă, frate? Ce s-a întâmplat cu muzica din ziua de azi? Nu mai există muzică pe genuri, acum amestecați genurile între ele? Până acum toți cântăreții de muzică ușoară îi făceau pe maneliști cocalari și acum faceți muzică împreună? Wtf?!” au fost doar câteva dintre comentarii.

foto: Instagram Antonia

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!