Antonia și Alex Velea, surprinși alături de Vincenzo Castellano și iubita lui. Cum s-au fotografiat cei patru

Antonia și Alex Velea, surprinși alături de Vincenzo Castellano și iubita lui. Cum s-au fotografiat cei patru
Data publicarii: 26 August 2021
Data actualizare: 16 Octombrie 2021
Cu siguranță este una dintre cele mai surprinzătoare apariții din acest an! După ce au reușit abia anul trecut să finalizeze divorțul, și după ce s-a spus că nu au rămas în realții bune, Antonia și Vincenzo Castellano s-au fotografiat împreună, alături de partenerii lor.

Nimeni nu se aștepta să-i mai vadă împreună vreodată, dar iată că încurcate sunt căile Domnului. Antonia a postat aseară o fotografie în care apare alături de viitorul ei soț, Alex Velea, dar și de fostul soț, Vincenzo Castellano, și iubita acestuia.

Antonia și Alex Velea au plecat în Italia pentru a o vedea pe Maya, fiica artistei, și s-au întâlnit, inevitabil, și cu tatăl fetiței, Vincenzo Castellano. 

Antonia a cunoscut-o și pe partenera fostului soț, Andreea Ramona, și chiar s-au filmat în timp ce făceau o mișcare de dans alături de Maya. 

Antonia și Vincenzo Castellano s-au căsătorit în anul 2011, însă mariajul lor nu a durat mult, chiar dacă artista a adus-o pe lume pe Maya. Artista a venit în România, însă afaceristul a rămas în Italia, fetița rămânând la el. După un proces lung, cei doi au reușit să divorțeze abia anul trecut. 

Sursă foto: Instagram
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!