Antonii Mangov se alătură echipei PRO TV

Antonii Mangov se alătură echipei PRO TV
Citeste mai mult despre: Antonii Mangov, Pro Tv,
Data publicarii: 27 Februarie 2019
Data actualizare: 27 Februarie 2019
Începând de anul acesta, Antonii Mangov se alătură echipei PRO TV. Cu o experiență de peste 14 ani în media și televiziune, Antonii va juca un rol important în departamentul de Programming PRO TV.

“Antonii este un profesionist pasionat de televiziune și mă bucur că face parte din echipa noastră. Experiența impresionantă pe care o are în programare TV ne va ajuta cu siguranță să ducem liderul televiziunii din România la următorul nivel. PRO TV este un brand puternic, cu producții de top și conținut de calitate, iar Antonii va lucra împreună cu echipa de programming pentru a implementa mai departe cele mai bune și eficiente strategii și soluții de programare.”, a declarat Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.

În 2008, Antonii Mangov a început să lucreze la Nova Broadcasting Group în Bulgaria, iar în ultimii doi ani a fost responsabil de strategia generală de programare, planificarea pe termen lung și poziționarea grupului, coordonarea conținutului și a grilelor locale de programe, precum și de strategia generală de achiziții a grupului.

În 2019, Antonii va lucra împreună cu Stella Litou, Programming Director PRO TV, și cu întreaga echipă din departamentul Programming. Anul acesta, după mai mult de 4 ani petrecuți la PRO TV și multe proiecte de succes, Stella Litou va trece la o provocare importantă nouă în cariera sa, în Grecia. “Am lucrat alături de Stella în ultimii ani, este un real profesionist și îi mulțumesc pentru tot efortul depus pentru PRO TV! Îi doresc mult succes în noua aventură în carieră!”, a spus Aleksandras Cesnavicius.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies