Antrenament extrem pentru femeile care vor sa devina garzi de corp in China: instructorii le sparg sticle in fata! FOTO

Antrenament extrem pentru femeile care vor sa devina garzi de corp in China: instructorii le sparg sticle in fata! FOTO
Citeste mai mult despre: China, antrenamente, garda de corp,
Data publicarii: 20 Ianuarie 2012
Data actualizare: 20 Ianuarie 2012
Iata ce trebuie sa indure femeile care vor sa devina garzi de corp!

In Beijing se antreneaza acum 20 de femei, majoritatea absolvente de facultate, care spera sa se califice pentru postul de garda de corp. Pentru asta, trebuie sa treaca peste niste probe extrem de dure.

Spartul unei sticle in cap face parte din ritualul de initiere. Dupa aceasta proba, trebuie sa-si imobilizeze adversarul, inarmat cu un cutit de cauciuc. Trebuie sa fie pregatite pentru orice situatie-limita.

Mai multe poze de la antrenamentele fetelor care vor sa devina garzi de corp, AICI.

Programul de antrenamente pentru garzi de corp feminine este o noutate in China. Fiecare fata trebuie sa faca 10 luni de instructie pentru a-si dezvolta aptitudinile de recunoastere a potentialelor pericole, arte martiale, eticheta in business si lupta anti-terorism. Cea mai buna din fiecare clasa este invitata sa aprofundeze studiile la Academia Internationala de Securitate in Israel.

Datorita avantului economiei chineze, a crescut si cererea pentru serviciile garzilor de corp. Daca sunt angajate de oameni bogati de afaceri, garzile de corp pot primi salarii foarte mari.

Femeile sunt si ele cautate acum pentru acest job, deoarece compania lor da mult mai putin de banuit - ele isi pot asuma rolul de secretara sau bona. Femeile-bodyguard sunt mai bine platite decat barbatii angajati pentru paza de corp – pot primi pana la 100$ pe zi, in conditiile in care salariul mediu anual in China este de aproximativ 1.500$.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!