Anul recordurilor PRO TV! PRO TV a castigat si in 2014 preferinta telespectatorilor cu productii de top, cel mai bun entertainment si cele mai tari filme!

Anul recordurilor PRO TV! PRO TV a castigat si in 2014 preferinta telespectatorilor cu productii de top, cel mai bun entertainment si cele mai tari filme!
Data publicarii: 01 Ianuarie 2015
Data actualizare: 01 Ianuarie 2015
PRO TV a continuat si in 2014 sa difuzeze cele mai bune productii, cele mai tari filme si cel mai bun entertainment, fapt care i-a asigurat locul 1 in topul audientelor si al preferintelor telespectatorilor. PRO TV a continuat sa se impuna drept lider pe piata televiziunii din Romania, statut obtinut inca de la infiintarea postului, in decembrie 1995.

Productiile de top, transformate in adevarate fenomene au marcat acest an. Inovatia, umorul, ineditul, emotia, actiunea si divertismentul au fost elementele cheie care au transformat productiile PRO TV in succese rasunatoare. Noi recorduri au fost stabilite, precum: Avatar a fost cel mai urmarit film al ultimilor 11 ani in Romania, Romanii au talent a stabilit un record rasunator pe piata televiziunilor comerciale - 59.1% share, audienta medie in Prime Time de 9.5 puncte a fost cea mai buna din ultimii 10 ani, iar Las Fierbinti a ramas singurul serial cu 100% leadership in fiecare sezon!

PRO TV continua sa ofere cel mai bun divertisment pentru publicul din Romania. Ne-am dorit ca anul 2014 sa fie anul inovatiei, si am reusit. Am castigat preferinta telespectatorilor prin productii fresh, divertisment de cea mai buna calitate, precum si prin stiri obiective. Iar inovatia a adus performanta! Echipa noastra de PROfesionsti a dezvoltat si implementat o oferta variata de programe, pentru toate categoriile de public. PRO TV este cel mai puternic brand de televiziune din Romania, iar in 2015 vom consolida valorile acestuia printr-o oferta variata de programe, atat productii existente in portofoliu, cat si multe noutati!”, a declarat Lucia Antal, Director Marketing PRO TV. 

In perioada ianuarie – decembrie 2014, PRO TV a inregistrat in prime time un rating mediu de 9.5 puncte si o cota de piata de 23.9% in randul publicului comercial, adulti cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, la mare distanta de principalul competitor, Antena 1, care a obtinut 5.7 puncte de rating si 14.2% share. Pe parcursul intregii zile, PRO TV a atins un rating de 3.8 puncte si o cota de piata de 19.1%, in timp ce Antena 1 situata pe locul doi a inregistrat un rating de 3 puncte si o cota de piata de 14,9%. 

PRO TV si-a depasit incontestabil competitia si la nivelul publicului urban. In 2014, postul a inregistrat un rating de 8.4 puncte si o cota de piata de 17.7% in prime time, mult peste rating-ul de 5.8 puncte si share-ul de 12.1% atinse de Antena 1. Pe parcursul intregii zile, PRO TV a obtinut 3.5 puncte de rating si 14.8% share, in timp ce audienta Antenei 1 s-a situat la 3.1 puncte rating si 13% share.

PRO TV a condus detasat topul audientelor si la nivel national, atingand un rating de 8.9 puncte si un share de 18.7% in prime time, respectiv un rating de 3.6 puncte si un share de 15.5% pe parcursul intregii zile. Urmatorul competitor, Antena 1, a inregistrat in prime time 5.4 puncte de rating si o cota de piata de 11.3%, respectiv un rating de 3 puncte de rating si un share de 12.7% pe parcursul intregii zile.

Emotii, pasiune si show ce au doborat noi recorduri de audienta! Romanii au talent – share impresionant!

Productiile PRO TV au inregistrat audiente record si in acest an prin emotiile, pasiunea si adrenalina transmise. MasterChef a continuat sa fie in topul cooking-show-urilor cu cele 2 sezoane pline de preparate de top, de probe incendiare si de concurenti determinati. Vocea Romaniei a uimit telespectatorii cu un decor fabulos, o noua formula a juriului si voci de exceptie. Romanii au talent - cel mai urmarit show marca PRO TV a prezentat in 2014 noi talente exceptionale, simpaticii Pavel Bartos si Smiley completand unul dintre cele mai bune show-uri difuzate de PRO TV. Visuri la Cheie a fost revelatia anului. Proiectul ambitios, plin de emotii si termene limita, a reusit sa readuca speranta in viata oamenilor cu care soarta a fost dura. 

2014 - Anul depasirii propriilor recorduri! 
PRO TV – Gandeste liber!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies