Anunțul făcut astăzi de familia lui Schumacher. E primul comunicat de presă din ultimele șase luni

Anunțul făcut astăzi de familia lui Schumacher. E primul comunicat de presă din ultimele șase luni
Autor: Redactia
Data publicarii: 08 Noiembrie 2018
Data actualizare: 21 Decembrie 2018
Familia lui Michael Schumacher a dat astăzi un comunicat oficial, după o perioadă de "silenzio stampa" care a durat aproximativ o jumătate de an.

Familia lui Schumacher a dat astăzi un comunicat de presă și, deși toți jurnaliștii se așteptau să fie vorba despre starea de sănătate a fostului pilot, acest subiect a fost omis.

Familia pilotului a anunțat o acţiune caritabilă, organizată de fundaţia Keep Fighting, care, în colaborare cu magazinul online Zoom, a lansat un poster cu Schumacher. În comunicat se mai arată că sumele obținute vor intra în conturile organizației Never Give Up, care e patronată de familia fostului star de Formula 1.

"Suntem încântaţi, e uimitor să avem șansa de a strânge bani pentru fundaţia Keep Fighting. Acesta este un mod minunat de a sărbători cariera emblematică a lui Michael.", a declarat purtătorul de cuvânt al familiei, conform presei internaţionale.


Ce se mai întâmplă în acest moment cu Schumacher?

Veștile despre starea de sănătate a lui Schumacher nu sunt îmbucurătoare, însă soția sa încă speră că își va reveni într-o zi, scrie presa internațională. Potrivit apropiaților, ea ar fi cumpărat recent o casă în Mallorca și își dorește să îl mute pe fostul mare campion acolo în foarte scurt timp. 

Contactat de presa locală, primarul din Mallorca a confirmat că Schumi va fi mutat, într-adevăr, în Mallorca și că în acest moment se fac ultimele pregătiri necesare relocării.

Mutarea vine pe fondul pasiunii lui Schumacher pentru acest loc. Starul F1 a spus în nenumărate interviuri că Mallorca era unul dintre locurile lui preferate și că i-ar fi plăcut să locuiasă acolo cândva. 

Context:

În urmă cu cinci ani, Michael Schumacher a fost victima unui accident de schi. De atunci, fostul pilot e într-o stare vegetativă severă și se află sub supraveghere permanentă.

Imediat după accident el a fost diagnosticat cu traumatism cranian sever şi cu hemoragie cerebrală, fiind operat de două ori la spitalul din Grenoble. În 2014 a fost transferat la o unitate medicală de specialitate din Lausanne, dar - în urma consultărilor dintre medici și familia sa - a fost transferat în locuința sa din localitatea elvețiană Gland, acolo unde e tratat și în acest moment. 

Potrivit presei internaționale, medicii spun că starea de sănătate a fostului pilot este delicată, iar şansele ca el să-și mai revină sunt infime.

Foto: Getty 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies