Anunțul făcut de Ferrari. Ce se va întâmpla cu Schumacher de ziua lui

Anunțul făcut de Ferrari. Ce se va întâmpla cu Schumacher de ziua lui
Citeste mai mult despre: Michael Schumacher,
Data: 21 Decembrie 2018
Schumacher va împlini 50 de ani în 3 februarie, iar Ferrari, echipa pentru care a scris istorie ca pilot de Formula 1, va marca într-un mod special ziua de naștere a fostului star. 

Ferrari a decis să deschidă un muzeu unde se va face o expoziţie cu cele mai frumoase imagini din cariera lui Michael Schumacher.

"Camerele muzeului sunt decorate cu imagini realizate în anii de neuitat pe care septuplul campion mondial i-a dedicat în totalitate echipei Ferrari. Michael are un loc special în istoria Ferrari.", au spus reprezentanţii Ferrari, conform BBC.

Veștile despre starea de sănătate a lui Schumacher nu sunt îmbucurătoare, însă soția sa încă speră că își va reveni într-o zi, scrie presa internațională. Potrivit apropiaților, ea ar fi cumpărat recent o casă în Mallorca și își dorește să îl mute pe fostul mare campion acolo în foarte scurt timp. 

Contactat de presa locală, primarul din Mallorca a confirmat că Schumi va fi mutat, într-adevăr, în Mallorca și că în acest moment se fac ultimele pregătiri necesare relocării.

Mutarea vine pe fondul pasiunii lui Schumacher pentru acest loc. Starul F1 a spus în nenumărate interviuri că Mallorca era unul dintre locurile lui preferate și că i-ar fi plăcut să locuiasă acolo cândva. 

Context:

În urmă cu cinci ani, Michael Schumacher a fost victima unui accident de schi. De atunci, fostul pilot e într-o stare vegetativă severă și se află sub supraveghere permanentă.

Imediat după accident el a fost diagnosticat cu traumatism cranian sever şi cu hemoragie cerebrală, fiind operat de două ori la spitalul din Grenoble. În 2014 a fost transferat la o unitate medicală de specialitate din Lausanne, dar - în urma consultărilor dintre medici și familia sa - a fost transferat în locuința sa din localitatea elvețiană Gland, acolo unde e tratat și în acest moment. 

Potrivit presei internaționale, medicii spun că starea de sănătate a fostului pilot este delicată, iar şansele ca el să-și mai revină sunt infime.
Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO