Apariție de neratat pentru paparazzi: rapperita Lil’ Kim într-o ținută controversată

Apariție de neratat pentru paparazzi: rapperita Lil rsquo; Kim într-o ținută controversată
Citeste mai mult despre: Lil’ Kim, paparazzi,
Autor: Doina Goanta
Data: 28 Ianuarie 2020
Rapperita Lil’ Kim și-a obișnuit fanii cu aparițiile sale excentrice, uneori la limita decenței, din păcate. Chiar dacă nu toată lumea apreciază stilul ei îndrăzneț, vedeta nu renunță la outfiturile scandaloase.

Cu siguranță îi place să atragă atenția cu ținutele sale, însă de data asta am putea spune că a exagerat. Lil’ Kim și-a făcut apariția pe străzile din Los Angeles într-o…. fustă extrem de scurtă și transparentă, pe deasupra. Fusta a combinat-o cu un sacou, pe sub care a ales să nu poarte nimic. Nici măcar un sutien. Evident, paparazzii au fotografiat-o din toate unghiurile.

Dacă în anii ’90 făcea senzație cu piesele sale hip hop, în prezent Lil’ Kim mai atrage atenția doar cu ținute scandaloase și cu nenumăratele operații estetice

Lil’ Kim a ajuns însă de nerecunoscut pentru fanii ei. Operațiile estetice pe care și le-a făcut i-au distrus chipul frumos.

A crescut pe străzile din New York, după ce a fost dată afară din casă de tatăl ei. A renunțat la liceu și a încercat să supraviețuiască. Hip hopul a fost salvarea ei. Lil’ Kim  a reușit să își facă un nume într-o perioadă în care rapp-ul era din ce în ce mai apreciat. În ultimii ani însă, artista a ieșit în evidență mai mult prin schimbările sale de look, destul de șocante pentru fanii ei.

Într-un interviu din 2005, aceasta recunoștea că și-a operat nasul pentru că un fost iubit agresiv i-l spărsese. De atunci însă transformarea ei este continuă, iar la 45 de ani nu mai seamănă deloc cu femeia care era în fruntea clasamentelor muzicale.

FULLSCREEN
Apariție de neratat pentru paparazzi: rapperita Lil’ Kim într-o ținută controversată
  • /Vezi episoade in intregime pe
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO