Aplicatia pentru copii care i-a indignat pe parinti. Micutii isi pot modifica fizionomia pentru a fi mai frumosi

Aplicatia pentru copii care i-a indignat pe parinti. Micutii isi pot modifica fizionomia pentru a fi mai frumosi
Citeste mai mult despre: aplicatie, copii, fizionomie, parinti, reactie,
Data: 05 Decembrie 2016
O aplicatie care le permite copiilor sa isi modifice trasaturile fetei a starnit numeroase controverse. Numita Slim Booth, aplicatia le permite tinerilor sa isi schimbe forma ochilor, urechilor si barbiei pentru ca aspectul lor fizic sa se apropie de cel al celebritatilor.

Conform celor de la DailyMail.co.uk, aplicatia Slim Booth este disponibila pe Itune, iar pentru promovarea ei s-au folosit imagini cu o fetita blonda, superba. 

Slim Booth a starnit un val de reactii neagative din partea unor organizatii nonguvernamentale. Reprezentantii lor sunt de parere ca, din dorinta de a arata precum vedetele lor preferate, micutii pot dezvolta diferite complexe. In plus, acestia nu exclud si aparitia tulburarilor de alimentatie. 

Citeste si: A machiat o tanara in timpul unei emisiuni tv, dar ce a urmat a creat isterie pe internet. Ce s-a intamplat

"Atunci cand ii incurajezi pe tineri sa arate mai frumos, mesajul este unul dezamagitor. Insa este cu adevarat iresponsabil sa folosesti imaginea unui copil atunci cand vrei sa promovezi o aplicatie de acest gen", a declarat un membru NSPCC - The National Society for the Prevention of Cruelty to Children.

"Speram ca producatorii acestei aplicatii vor face modificarile necesare pentru ca produsul sa se adreseze unei audiente potrivite si nu copiilor, care sunt usor de impresionat", a mai adaugat acesta. 


Claude Knights, director executiv al organizatiei Kidscape, sustine ca modul in care este promovata aplicatia este deranjant. "Atunci cand folosesti copii pentru a ilustra modul in care poti obtine un chip mai atractiv, transmiti un mesaj total gresit", a declarat acesta. 

Pana in prezent, cei de la Dim Dim Sum, producatorii aplicatiei, nu au luat nicio masura in ceea ce priveste modul de prezentare al produsului lor si nici nu au dorit sa comenteze subiectul, in ciuda reactiilor pe care le-au starnit in randul parintilor si organizatiilor care se ocupa de protectia minorilor.  

FULLSCREEN
Aplicatia pentru copii care i-a scanzalizat pe parinti. Micutii isi pot modifica fizionomia pentru a fi mai frumosi
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO