Apple a confirmat existenta unor probleme serioase la noul model Iphone X

Apple a confirmat existenta unor probleme serioase la noul model Iphone X
Data: 23 Mai 2018
Compania Apple a confirmat de curand existenta unor probleme majore la noul model Iphone X, legate de recunoasterea faciala.

Iphone X a fost lansat la sfarsitul anului trecut, iar rapoartele recente arata ca Apple se confrunta cu erori majore in ceea ce priveste sistemul de recunoastere faciala al dispozitivului.

Cu toate ca au anuntat ca au gasit o modalitate pentru a rezolva problema, solutia gasita de cei de la Apple este extrem de controversata. In ciuda faptului ca recunoasterea faciala se realizeaza prin intermediul camerei frontale, informatiile publicate pe blogul MacRumors sugereaza ca magazinele care au fost autorizate sa remedieze eroarea efectueaza reparatii la camera din spate si nu la cea frontala.

"Pentru a oferi clientilor nostri cea mai buna experienta, daca unul dintre posesorii unui Iphone X mentioneaza o problema cu recunoasterea faciala, puteti rezolva eroarea prin repararea camerei din spate a dispozitivului. Daca problema persista, realizati o inlocuire a intregii unitati, in loc de o reparatie a displayului ", sustin instructiunile obtinute prin intermediul MacRumors.

Faptul ca cei de la Apple sunt dispusi sa inlocuiasca o serie de dispozitive daca problema nu este rezolvata prin repararea camerei din spate sugereaza ca eroarea este una serioasa.

Ramane inca neclar care este legatura dintre camera frontala si cea din spate, insa se pare ca eroarea ar putea fi legata de camera cu doua obiective aflata pe spatele dispozitivului.

Posesorii noului model de Iphone care observa disfunctionalitati ale telefonului trebuie sa intre pe site-ul companiei unde vor gasi toate informatiile cu privire la pasii pe care trebuie sa ii urmeze pentru a repara sau inlocui dispozitivul.

 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO