Apropiatii familiei Dolanescu sunt de parere ca locuinta din Caimatei este blestemata

Apropiatii familiei Dolanescu sunt de parere ca locuinta din Caimatei este blestemata
Citeste mai mult despre: Happy Hour, Ion Dolanescu, Maria Ciobanu,
Data publicarii: 11 Ianuarie 2010
Data actualizare: 11 Ianuarie 2010
Moarte, scandaluri intre frati, certuri in familie si barfe pe la colturi! Daca peretii casei lui Ion Dolanescu ar vorbi, acestea ar fi povestile lor.

Pentru ca prea multe nenorociri s-au abatut asupra celor care au locuit in casa din Caimatei, apropiatii familiei Dolanescu au inceput sa vorbeasca, intai in soapta, apoi mai tare, despre un blestem care s-ar fi abatut asupra locuintei Dolanestilor.

Se spune ca locuinta e blestemata inca din vremea cand locuia acolo Cella Delavrancea, fiica scriitorului Barbu Stefanescu Delavrancea. Florentina Vlad, prietena cu Ion Dolanescu isi aminteste ca cei care au locuit inaintea artistului in casa, au murit fulgerator. "Cella Delavrancea avea un concubin care era coafor. Intr-o zi, cand s-a dus sa ii spuna buna dimineata -pentru ca aveau camere separate, l-a gasit zbatandu-se in pat si plangandu-se ca moare, ca moare. Cand l-a vazut, Cella a cazut si a murit ea. Concubinul a mai trait putin, dupa care a murit si el brusc.” Aceasta este declaratia Florentinei Vlad, care spune ca “parca aceasta casa e blestemata”.

 
 VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies