Apropiatii premierului italian Silvio Berlusconi o critica pe Madonna! Vezi care este motivul:

Apropiatii premierului italian Silvio Berlusconi o critica pe Madonna! Vezi care este motivul:
Citeste mai mult despre: Silvio Berlusconi, Madonna,
Data publicarii: 13 Septembrie 2011
Data actualizare: 13 Septembrie 2011
Apropiatii premierului italian Silvio Berlusconi au criticat-o pe Madonna, declarând ca aceasta "a ofensat" milioane de italieni, in urma unui comentariu putin flatant facut de cântareata americana de origine italiana la adresa presedintelui Consiliului de ministri din Italia.

"Madonna a ofensat milioane de compatrioti. Madonna se opune alegerii democratice a milioane de italieni care au vrut si votat cu convingere pentru acest guvern", a declarat Daniela Santache, secretar de stat.

Cu ocazia prezentarii la Festivalul de Film de la Venetia a celui mai recent lungmetraj pe care l-a regizat, intitulat "W.E.", Madonna a declarat pentru saptamânalul italian Oggi: "Ce cred eu despre Berlusconi? Nu vreau sa vorbesc despre asta, acum. Dar saptamânalul britanic The Economist a spus deja totul, nu-i asa?".

Pe prima pagina a editiei sale din 9 iunie, The Economist il prezenta pe Silvio Berlusconi sub titlul "omul care a inselat o tara intreaga". A fost pentru a patra oara in zece ani când publicatia britanica il critica aspru pe presedintele Consiliului de ministri din Italia.

"Sunt foarte dezamagita ca Madonna a reluat ideile sustinute in The Economist. In mod evident, ea are un serviciu de presa comunist, care a facut-o sa spuna aceste lucruri, pentru ca ele sa fie reluate apoi in ziarele comuniste", a declarat Gabriella Carlucci, deputata din partea Partidului libertatii, formatiunea de dreapta a premierului Silvio Berlusconi.

Carlo Giovannardi, secretar de stat pentru Familie, a spus, la rândul sau: "Doamna Ciccone (numele de familie al cântaretei Madonna, n.r.) s-a pronuntat in favoarea familiilor de homosexuali. In consecinta, ea are o pozitie contrara culturii noastre si Constitutiei noastre, care nu permite intemeierea de familii gay".

Descrisa de numeroase ori drept "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numita si "Queen of Pop (Regina Pop-ului)", Madonna este si cea mai bine vânduta cântareata a secolului XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 200 de milioane de albume vândute in intreaga lume. In martie anul trecut, ea a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame.

Mediafax
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies