Apropo Tv a debutat cu un nou slogan: Explore the Mondenian Garden

Apropo Tv a debutat cu un nou slogan: Explore the Mondenian Garden
Citeste mai mult despre: Apropo Tv, Andi Moisescu, Mondenian Garden,
Data publicarii: 03 Octombrie 2010
Data actualizare: 03 Octombrie 2010
Rau cu rau, dar mai rau fara rau! Asta pare a fi si deviza romanului care, cu mic cu mare, din iunie pana-n septembrie, ia cu asalt litoralul autohton.

Duminica, 3 octombrie, in prima editie din cel de-al doisprezecelea sezon al emisiunii Apropo Tv, Andi Moisescu s-a tinut de cuvant si a inceput sa exploreze the Mondenian Garden. Si pentru ca vara care a trecut nu este atat de departe, Andi a incercat sa desluseasca, alaturi de invitatii lui  - Nuami Dinescu, Serban (Animal X) si Claudiu Patrascu (organizator de evenimente) - in ce consta mirajul litoralului romanesc. Ca se merge bara la bara, se face plaja cearsaf in cearsaf si se inoata printre alge nu mai sperie pe nimeni de mult. Insa anul acesta nici macar intepaturile pestilor dragoni n-au stat in calea luarii cu asalt a hulitului litoral romanesc.

Realizatorul emisiunii, Andi Moisescu, este nerabdator sa vada care vor fi, de-a lungul sezonului, trasnaile „clientilor” emisiunii. „M-am hotarat sa-i las pe ei sa faca primul pas. Cum incep sa dea cu bata-n balta regulat, cum adaptez si eu imediat emisiunea din mers. In sezonul asta, ca sa fim in pas cu tara, ne vom ghida dupa sloganul Explore the Mondenian Garden”, a marturisit amuzat Andi.

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!