Ar putea avea orice femeie, însă Pierce Brosnan își adoră soția "imperfectă". Cum arată în costum de baie

Ar putea avea orice femeie, însă Pierce Brosnan își adoră soția  imperfectă . Cum arată în costum de baie
Autor: Andrada Dinu
Data: 25 Martie 2020
Pierce Brosnan si Keely Shaye Smith sunt casatoriti de 19 ani, iar povestea lor de dragoste pare sa fie desprinsa din filme daca ne uitam la imagini cu ei doi surprinse de paparazzi pe plajele din Hawaii.

Actorul in varsta de 67 de ani si sotia sa s-au bucurat de cateva clipe de liniste pe plajele din insoritul Hawaii. Pierce a dat din nou dovada de afectiune fata de sotia de profesie jurnalist, iar acest lucru a fost surprins de camerele vigilente ale paparazilor.

Relaxati, cu zambetul pe buze si dragastosi, Pierce si Keely s-au bucurat unul de altul si au demonstrat din nou ca dragostea nu are varsta, daca ar fi sa ne luam dupa gesturile tandre surprinse in imagini.

Pierce Brosnan si sotia lui sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood, iar pozele arata ca sunt mai fericiti ca niciodata. 

Pierce Brosnan si Keeley sunt casatoriti din 2001. Vezi mai multe imagini cu cei doi la plaja in galeria foto:

Vezi și: Home Workout - episodul 1: În cuplu antrenamentele pot fi mai amuzante. Exerciții pentru grupele de mușchi inferioare și abdomen

FULLSCREEN
Ar putea avea orice femeie, insa Pierce Brosnan traieste o poveste de dragoste alaturi de sotia sa. Cum arata in costum de baie
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies