Are 28 de ani si este cel mai bine platita actrita din lume. Tanara care castiga o avere din actorie

Are 28 de ani si este cel mai bine platita actrita din lume. Tanara care castiga o avere din actorie
Data: 17 August 2017
Filmul La La Land a reusit sa ii aduca anul acestei Emmei Stone nu doar Premiul Oscar pentru cea mai buna actrita, dar si venituri impresionante.

Conform revistei Forbes, Emma a obtinut castiguri de 26 de milioane de dolari in perioada iunie 2016 - iunie 2017 reusind astfel sa ocupe primul loc in topul celor mai bine platite actrite.

Citește și

Jennifer Lawrence, care a fost pe primul loc timp de doi ani consecutiv, ocupa acum locul 3, cu venituri de 24 de milioane de dolari, aproape jumatate din veniturile obtinute anul trecut. 

Pe locul 2 se afla Jennifer Aniston, cu castiguri de 25,5 milioane de dolari. Actrita din "Friends" incaseaza inca sume fabuloase din serialul care a facut-o celebra, dar si din contracte de publicitate cu firme cunoscute.

In primele 10 pozitii ale topului Forbes se numara si actritele Charlize Theron, Emma Watson si Melissa McCarthy. Spre deosebire de 2016, cand 4 actrite au incasat venituri de peste 20 de milioane de dolari, anul acesta doar trei au reusit sa treaca acest prag.

Conform Forbes, castigurile celor mai bine zece platite actrite din lume cumuleaza 172,5 milioane de dolari, cu 16 procente mai putin decat anul trecut.

FULLSCREEN
Are 28 de ani si este cea mai bine platita actrita din lume. Tanara care castiga o avere din actorie
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies