Are 53 de ani și un corp uimitor. Actrița din "Laguna albastră", o apariție de senzație

Are 53 de ani și un corp uimitor. Actrița din Laguna albastră , o apariție de senzație
Autor: Redactia
Data publicarii: 04 Februarie 2019
Data actualizare: 04 Februarie 2019
Brooke Shield și-a început carieră de la o vârstă fragedă, iar ascensiunea ei în lumea modei și a cinematografiei a stârnit reacții extrem de controversate. La aproape 54 de ani, actrița arată fenomenal. 

Brooke ține legătura cu fanii săi, prin intermediul rețelelor de socializare și apare periodic în pictoriale care nu lasă pe nimeni să uite că ea era adolescența superbă din "Lagună albastră".


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you @stella_telegraph! New issue out tomorrow shot by @derekkettela ????

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields) on


Brooke a acceptat provocarea viralizată de a-și posta o fotografie făcută în urmă cu 10 ani, prin comparație cu o fotografie nouă, iar diferențele fizice aproape ca nu există.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I guess I’ll join in on the fun... #10yearchallenge

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields) on


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Studio session ????: @ronaldjames

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields) on


La finalul anului trecut Brooke a ținut să își salute creatorul de modă preferat și a postat și o imagine în care apare alături de Calvin Klein. Actrița i-a urat "la mulți ani" designerului, pe această cale, la împlinirea a 76 de ani.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wishing @calvinklein a very happy birthday ????

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields) on


Brooke Shields a colaborat în 2017 cu designerul Calvin Klein, pentru colecția sa de lenjerie intimă, iar internetul a fost fascinat de subiect. La 37 de ani de la primul pictorial pe care l-au făcut împreună, actrița din "Laguna Albastră" arată ca o puștoaică în creațiile casei de modă. La 52 de ani, Brooke Shields a acceptat să renunțe la haine, iar în ciuda faptului că actrița a depășit de ceva vreme prima tinerețe, arăta excepțional. Asa cum arata si acum, la aproape 54 de ani.

La numai 10 ani, Brooke Shields a fost fotografiată nud de către fotograful Gary Gross, pentru revista Little Woman. Fotografia a fost făcută cu acordul mamei sale, Teri Shields și a fost ulterior publicată în Sugar n Spice. Și-a început cariera de model la frageda vârstă de 11 luni și a jucat rolul unei prostituate la numai 12 ani și chiar ea însăși spune că s-a maturizat mult prea devreme din cauza mamei, care a împins-o permanent spre această carieră. 

Nu uita: în curând începe un serial fenomen la PRO TV, VLAD:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies