Are 82 de ani și este o legendă la Hollywood. Cum arăta Morgan Freeman în tinerețe

Are 82 de ani și este o legendă la Hollywood. Cum arăta Morgan Freeman în tinerețe
Citeste mai mult despre: Morgan Freeman, hollywood,
Autor: Redactia
Data publicarii: 31 Octombrie 2019
Data actualizare: 31 Octombrie 2019
Actorul american Morgan Freeman, unul dintre veteranii Hollywood-ului, arăta așa cum nimeni nu și-a fi imaginat. 

Actorul legendar, în vârstă de 82 de ani, s-a născut în Tennessee a debutat prima dată pe scenă în calitate de dansator de operă, mai exact opera din San Francisco. În anul 1971 a intrat în lumea cinematografică, având prima apariție în filmul "Who Says I Can't Ride a Rainbow". De aici a început cariera unui actor de legendă. A devenit cunoscut datorită rolulilor din filmele "Închisoarea Îngerilor", "Se7en", "Povestea lui Dumnezeu", "Directorul' sau "Șoferul doamnei Daisy".

GALERIE FOTO MAI JOS

Pe lângă numeroasele filme care l-au făcut un actor desăvârșit, Morgan Freeman a fost implicat și în câteva scandaluri. În 2018, actorul s-a aflat în mijlocul unui scandal cu tentă sexuală la sfârșitul lunii mai, când opt femei l-au acuzat de comportament indecent și hărțuire sexuală. Aflând aceste acuzații, americanul s-a retras din viața publică, negând toate cele întâmplate. 

"Sunt devastat că 80 de ani din viața mea sunt în pericol de a fi compromiși într-o clipă. Toate victimele unor agresiuni sau hărțuiri trebuie să fie auzite. Iar noi trebuie să le ascultăm. Dar nu e corect să pui semnul egal între evenimente îngrozitoare de acest gen cu complimente deplasate și glume." , spunea Morgan Freeman. 

Totuși, actorul a revenit după scurt timp pe micile ecrane unde a filmat câteva documentare pentru National Geographic. Ultimul film în care a apărut actorul a fost Angel Has Fallen, în care a jucat rolul vice-președintelui Allan Trumbull.

Foto:capturi YouTube, Gettyimages
Vezi și: Profil de celebritate Morgan Freeman
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!