Are 91 de ani, dar se gândește la divorț. De ce vrea Rupert Murdoch să se despartă de a patra soție?

Are 91 de ani, dar se gândește la divorț. De ce vrea Rupert Murdoch să se despartă de a patra soție?
Data publicarii: 30 Iunie 2022
Data actualizare: 30 Iunie 2022
Magnatul presei și actrița Jerry Hall se despart după șase ani de căsnicie, notează „New York Times“.

Când treci pragul celor 90 de ani și vorbești despre divorț înseamnă că ții în continuare la calitatea vieții tale și-ți faci planuri de viitor. Dar, ce-i drept, mulți nici nu ajung la 90 de ani și nici nu găsești prea mulți bărbați trecuți de 80 care să vrea să se însoare.

Controversatul magnat Rupert Murdoch le-a făcut pe amândouă. Adică s-a însurat la 85 de ani și se gândește la divorț, la 91. Cel puțin, asta titrează cei de la publicația „New York Times“, amintindu-ne că, în 2016, atunci când a ajuns pentru a patra oară la altar, Rupert Murdoch se declara a fi „cel mai norocos şi mai fericit bărbat de pe pământ“ alături de actrița Jerry Hall. Iar nunta lor de la Londra chiar a fost spectaculoasă și cu acea aură a evenimentului care ar trebui să-i lege pe parteneri pe veci.

Dar iată că afaceristul și actrița au reușit să stea împreună doar șase ani, o mica veșnicie poate pentru cel care vrea să divorțeze acum.

Potrivit „New York Times“, care a anunţat divorţul pe baza a două surse anonime apropiate cuplului, nu se aşteaptă ca separarea să aibă vreun impact asupra structurii imperiului Murdoch. Purtătorul de cuvânt al magnatului a refuzat să comenteze informația pentru AFP, iar reprezentantul actriței Jerry Hall nu a răspuns.

Cu o avere estimată la 17 miliarde de dolari, Rupert Murdoch orchestrează sute de produse media, cele mai importante din portofoliul său fiind Fox News, cotidianul economic „Wall Street Journal“ şi tabloidul de dreapta „New York Post“.

Keith Rupert Murdoch s-a căsătorit prima dată cu stewardesa australiană Patricia Booker (1956-1967), iar apoi, timp de peste 30 de ani, până în 1999, cu jurnalist britanică Anna Mann, care, potrivit presei de la acea vreme, a primit peste un miliard de dolari după divorţul lor. Câteva zile mai târziu, miliardarul s-a căsătorit cu o femeie de afaceri de origine chineză, Wendi Deng, absolventă a Universităţii Yale. Cei doi au divorţat în 2013 la New York. Din aceste căsnicii, au rezultat şase copii, iar Jerry Hall, care i-a fost parteneră de viață și lui Mick Jagger, este mama a patru copii.

FOTO: Profimedia
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies