Are 99 de ani, dar a impresionat o lume intreaga. Ce face ea pentrru copiii strazii este un exemplu de urmat

Are 99 de ani, dar a impresionat o lume intreaga. Ce face ea pentrru copiii strazii este un exemplu de urmat
Data publicarii: 25 August 2014
Data actualizare: 25 August 2014
Lillian Weber face cate o rochie pe zi pentru copiii care locuiesc in zonele izolate din Africa.

In ultimii ani Weber a facut peste 840 de rochii pentru fetitele care locuiesc in Africa si in imprejuri si care nu au parte de toate bucuriile copilariei, asa cum o fac cele de varsta lor din alte parti ale lumii.

Batranica da rochiile unei organizatii non-profit care se ocupa de distribuirea lor si cea mai mare dorinta a ei este sa apuce sa bucure macar o mie de fetite inainte ca varsta sa isi spuna cuvantul.

Desi are 99 de ani Weber incepe o rochita noua in fiecare dimineata cand se trezeste si face tot ce ii sta in putinta ca sa o termine in ziua respectiva. In ciuda eforturilor de a croi o hainuta noua in fiecare zi, Weber incearca sa le si personalizeze pentru a nu arata toate la fel.

Weber face acest lucru impreuna cu alte femei de peste 80 de ani, iar ele fac parte din organizatie din anul 2011. Dupa ce sunt realizate rochitele sunt preluate de asociatie si sunt distribuite in orfelinate, biserici si scoli, iar scopul este de a presara putina bucurie in sufletele acelor micute.

Pana acum organizatia a distribuit peste doua milioane si jumtate de rochite in peste 47 de tari din Africa, dar si din zone afectate ca Haiti, Honduras, Thailanda, Mexic sau chiar zone din Statele Unite.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!