Are cei mai frumoși părinți din lumea filmului. Cum arată fiica lui Reese Witherspoon și a lui Ryan Philippe la 20 de ani

Are cei mai frumoși părinți din lumea filmului. Cum arată fiica lui Reese Witherspoon și a lui Ryan Philippe la 20 de ani
Autor: Redactia
Data publicarii: 17 Septembrie 2019
Data actualizare: 17 Septembrie 2019
Reese Witherspoon și Ryan Philippe au trăit o poveste de dragoste ca în filme, la începutul anilor 2000. S-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei “Cruel Intentions” (Tentația seducției), s-au îndrăgostit și s-au căsătorit destul de repede. 

Au format o familie timp de șapte ani, perioadă în care au adus pe lume doi copii – o fată și un băiat. Ava Philippe are acum 20 de ani și este combinația perfectă între cei doi părinți superbi ai ei. 

Ava Phillipe nu este doar o fată frumoasă. Fiica lui Reese Whiterspoon este și inteligentă, pe deasupra: este în anul doi la facultate. Tânăra este destul de discretă și nu are o viață mondenă tumultoasă, ca alti copii de vedete. Totuși, din când în când își însoțește mama pe covorul roșu. Mulți spun că Ava este copia perfecta a lui Reese. 

“Stăm de vorbă ore în șir. Nimic nu este mai presus de dragostea pe care o am pentru fiica mea. Împărtășim fiecare emoție, speranță, vis”, spunea Reese Witherspoon într-un interviu.

Tânăra este destul de activă pe rețelele de socializare, acolo unde a postat imagini cu noul ei iubit. Internauții sunt de părere că acesta este copia tatălui ei, Ryan Philippe.

Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos:

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies