Are doar 4 ani, dar ceea ce face aceasta fetita pare aproape imposibil. Ce poate face micuta este absolut incredibil

Are doar 4 ani, dar ceea ce face aceasta fetita pare aproape imposibil. Ce poate face micuta este absolut incredibil
Data publicarii: 13 Aprilie 2016
Data actualizare: 13 Aprilie 2016
Micuta Hadlie Brechler din Arizona, in varsta de numai patru ani, calatoreste si escaladeaza cei mai inalti munti din Arizona, impreuna cu ajutorul parintilor ei – Morgan Brechler si Jared Marvel.

Tatal lui Hadlie a marturisit ca aceasta a inceput cataratul la un an, cand exersa pe un perete de piatra situat in interiorul casei lor. Pana la varsta de trei ani, fetita a ajuns impreuna cu familia ei la Marele Canion, dar si in Mexic si Hawaii.

Datorita hobby-ului lor surprinzator, Hadlie si mama ei, Morgan Brechler, au peste 100.000 de followeri pe Instagram, postand mereu poze din weekendu-rile lor pline de aventuri. 

Mama fetitei spune ca „este extrem de important ca cei mici sa fie in permanenta legatura cu natura, deoarece, de cele mai multe ori, copiii se pierd in mod inconstient in spatele tehnologiei”.

 

The stoke is real. Climbing break, mid-hike. "I didn't even have chalk, or crash pads, or climbing shoes. I'm just strong." - H #iwasbornwild

A photo posted by ☱☲☵ arizona ☲☵☶ (@morganbrechler) on

Totodata, femeia a declarat ca, in viitor, daca Hadlie va uita aceste momente minunate din cauza varstei fragede la care le traieste, va avea o multime de poze si filmulete care ii vor aminti toate aceste intamplari.

"Locul nostru favorit este in natura, unde ne putem imagina orice. Vreau ca Hadlie sa aprecieze viata si si nu cred ca este o modalitate mai buna de a invata si a creste decat fiind in legatura cu natura", a marturisit mama fetitei. 

 

No shortage of stoke, whatsoever.

A photo posted by ☱☲☵ arizona ☲☵☶ (@morganbrechler) on
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies