De la ratusca cea urata la bomba sexy care i-a suflat iubitul lui Miley Cyrus. Cum arata Eiza Gonzalez inainte de numeroasele operatii estetice - FOTO

De la ratusca cea urata la bomba sexy care i-a suflat iubitul lui Miley Cyrus. Cum arata Eiza Gonzalez inainte de numeroasele operatii estetice - FOTO
Data: 02 Octombrie 2013
Este una dintre actritele mexicane in voga si actuala iubita a lui Liam Hemsworth, fostul logodnic al lui Miley Cyrus, dar calea ei spre succes a fost pavata cu multe operatii estetice.

Eiza Gonzalez are numai 23 de ani, dar schimbarea sa fata de cum arata in urma cu cativa ani este de neimaginat, scrie acasatv.ro.

Desi actrita era frumoasa si atunci, ea a simtit ca nu avea foarte mult sex-appeal si a decis sa schimbe acest lucru intrand sub cutitele chirurgilor esteticieni.

Operatiile i-au adus Eizei un chip mai seducator si matur: actrita si-a schimbat forma fetei, care era rotunda, iar acum fata ei este ovala, si-a operat nasul si si-a marit buzele, care au capatat volum peste noapte.

Eiza a recunoscut numai una dintre operatii, aceea pe care si-a facut-o la nas si care i-a schimbat dramatic infatisarea: "Nu-mi placea nasul meu, mi se parea prea gros. Nu am prejudecati cand vine vorba de operatii estetice. A fost ceva ce m-a facut foarte fericita. Daca nu iti place ceva la tine si nu te simti bine in pielea ta, atunci nu vad niciun motiv pentru care nu ai schimba acel lucru.", a declarat actrita.

 


 

FULLSCREEN
Are numai 23 de ani si si-a cumparat frumusetea cu ajutorul operatiilor estetice! Uite cum arata Eiza Gonzalez in urma cu 5 ani   GALERIE FOTO
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO