Are numai 24 de ani, dar a reusit sa impresioneze oamenii din intreaga lume! A acoperit cu nisip desenul sau. Rezultatul depaseste toate asteptarile

Are numai 24 de ani, dar a reusit sa impresioneze oamenii din intreaga lume! A acoperit cu nisip desenul sau. Rezultatul depaseste toate asteptarile
Citeste mai mult despre: desen, nisip, rezultat,
Data publicarii: 06 Septembrie 2016
Data actualizare: 06 Septembrie 2016
Un tanar artist face furori pe internet dupa ce a demonstra ca poate face adevarate opere de arta pe suport adeziv peste caqre presara mult nisip. 
Ceea ce a atras atentia tuturor este chiar faptul ca dimensiunile si conturul desenului se vad abia dupa ce inlatura surplusul de nisip. Modalitatea prin care artistul german Tim Benge in varsta de 24 de ani isi realizeaza operele de arta este la fel de uimitoare precum si lucrarea finala.
 
Tim incepe prin acoperirea suportului cu adeziv special care se usuca foarte lent, timp in care poate deseneze imaginea dorita. Nisipul ia locul vopselei, iar tanarul este foarte mandru de ceea ce face. Chiar daca uneori dureaza si cateva saptamani sa termine un tablou, rezultatul final anuleaza toate eforturile.
 
Artistul studiaza in prezent arta si filozofia la Universitatea din Tubingen, iar pasiunea pentru arta a inceput atunci cand a vizitat Muzeul de arta "Staatsgalerie" din Stuttgart. A fost inspirat de ceea ce a vazut incat si-a dorit sa vada reproduca intr-o maniera originala ceea ce a vazut.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies