Are sau nu Mioara Velicu operații estetice? “Nu vreau să fiu din față liceu și din spate muzeu”

Are sau nu Mioara Velicu operații estetice? Nu vreau să fiu din față liceu și din spate muzeu
Data publicarii: 14 Iunie 2022
Data actualizare: 14 Iunie 2022
Mioara Velicu, în vârstă de 78 de ani, este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară. 

Artista a dezvăluit recent că nu a apelat niciodată la medicul estetician și nici nu are de gând să facă vreo intervenție de acest gen. Cântăreața de muzică populară este mândră de felul în care arată și își acceptă vârsta.

„Nu fac nimic. Am avut noroc de părinții mei, și mai ales de mama, care era foarte bună cântăreață a satului. A avut întotdeauna o energie extraordinară și un fel de a se comporta în colectiv foarte frumos. Eu am moștenit asta de la ea. Dacă sunt în mijlocul tinerilor care mă apreciază și mă iubesc este extraordinar de frumos și dacă sunt cu cei de vârsta mea este și mai bine.

Operații estetice? Doamne Ferește! Nu vezi câte riduri am! Nu pot pentru că nu mai am vârsta. Lumea mă știe așa și chiar dacă uneori televizorul scoate în evidență foarte multe, chiar dacă nu sunt la fel, adică chiar dacă nu sunt așa adânci ridurile… În momentul în care ies pe scenă și mă văd cu publicul și-mi spun oamenii că arăt bine, mă încurajează. Pentru ce-mi trebuie operații estetice? Dar nici nu mai pot de acum. Nu vreau să fiu din față liceu și din spate muzeu”, a declarat Mioara Velicu pentru Fanatik.

Ce pensie are Mioara Velicu?

Cântăreața de muzică populară profesează de peste 60 de ani și este mulțumită de pensia pe care o are.

„S-a dat drumul și este foarte bine pentru noi, pentru toți soliștii din toate domeniile. Noi am fost afectați, da. Dar eu nu m-am plâns pentru că eu, în acești 60 de ani am muncit și mi-am pus un ban deoparte în bancă pentru a putea să mă folosesc de ei la zile grele.

Am pensie frumoasă, de 4000 de lei și nu mă pot plânge. Îi plâng pe cei care au pensii mici, plâng pe cei care au avut contracte în pandemie și n-au putut cânta și au rămas cu niște datorii. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce am. Am căsuța aia la țară, mănânc bio, ca să zic așa, eu sunt mulțumită. Muncesc la curte, dar nu cum o făceam înainte, că am un nepot care are grijă de casă. Dar tot timpul am de făcut curățenie, spălat, mă duc în gradină, mai fac ce pot. Mă încarc cu energie pentru scenă. Dacă n-ar fi publicul pentru mine, eu n-aș fi nimic.

Eu aș fi stat acasă, la țară. Sunt țărancă și mă mândresc cu asta. Eu am firmă, eu nu mă pot duce să cânt decât cu factură și chitanță, fie că sunt spectacole private sau organizate de primării. Eu nu iau bani în mână, toți banii intră în bancă. Și când merg să scot plătesc comision. Plătesc cam mult, dacă stau să mă gândesc (râde – n.r.). Dacă sunt sănătoasă și pot să muncesc, de ce să stau acasă? Dacă sunt solicitată, de ce să stau acasă? În momentul în care oi vedea că publicul nu mă mai aplaudă, când oi vedea că nu mai pot cânta mă retrag. Eu vreau să mai cânt pentru că mai am trepte de urcat”.


"N-am fost nici deșteaptă, nici frumoasă!"

Recunoscătoare pentru ajutorul pe care l-a primit îi este colegei sale de breaslă, Maria Ciobanu. Ciocârlia muzicii populare îi oferea evenimente unde putea cânta, pentru a se face cunoscută şi remarcată.

Eu m-am lansat foarte greu, nu am avut un spate. Așa e în provincie. N-am fost nici deșteaptă, nici frumoasă, a trebuit să îmi fac jocul și să cânt, am avut noroc că Dumnezeu mi-a dat voce. Maria Ciobanu mi-a dat o pâine, ea m-a luat la nunți cu ea. Îmi prindea bine să merg în colaborări” , povestea artista.

Foto Facebook
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!