Are toate sansele sa devina cea mai frumoasa femeie din lume. Cum a fost fotografiata Kaia, fiica lui Cindy Crawford

Are toate sansele sa devina cea mai frumoasa femeie din lume. Cum a fost fotografiata Kaia, fiica lui Cindy Crawford
Citeste mai mult despre: Cindy Crawford, Kaia Gerber, model, vedeta,
Data publicarii: 22 Decembrie 2017
Data actualizare: 22 Decembrie 2017
Are 16 ani si toate sansele sa devina una dintre cele mai frumoase femei din lume. Kaia Gerber, fiica lui Cindy Crawford ii calca pe urme celebrei sale mame.

Pasionata de fashion, Kaia Gerber si-a dezvoltat propriul stil vestimentar si surprinde la fiecare aparitie publica. Fiica lui Cindy Crawford si Rande Gerber si-a facut deja debutul in lumea modei imediat dupa ce a implinit 16 ani. Adolescenta a urcat in anul 2017 pe scena evenimentului New York Fashion Week. 

Pana in prezent, Kaia a prezentat pentru marile case de moda, printre care se numara Calvin Klein, Chanel si Moschino. In ciuda succesului de care se bucura, Kaia ramane o adolescenta cu picioarele pe pamant. Dupa ce si-a inceput cariera de model, tanara a declarat pentru Miss Vogue: "Este foarte dificil deoarece trebuie sa fac o multime de lucruri noi. Merg la scoala in fiecare zi, iar asta este prioritatea mea". 

Tanara spune ca incearca sa separe cariera de viata personala, iar asta o ajuta sa se organizeze.


In anii '90 se spunea despre emblematica Cindy Crawford ca este cea mai frumoasa femeie din lume, si pe buna dreptate. Ce-i drept, ii faceau concurenta de aproape Claudia Schiffer si Naomi Campbell. Acum, fiica ei Kaia ii calca pe urme. La numai 16 ani este deja asaltata de oferte din lumea modei si a incheiat primul sau contract important.


VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies