Are unul dintre cele mai populare conturi de Instagram ale momentului. Ce se ascunde in fiecare poza publicata

Are unul dintre cele mai populare conturi de Instagram ale momentului. Ce se ascunde in fiecare poza publicata
Citeste mai mult despre: Instagram, alcool, campanie, dependenta,
Data publicarii: 03 Aprilie 2017
Data actualizare: 03 Aprilie 2017
In ultima perioada a aparut pe internet un filmulet cu o tanara care a reusit intr-un timp record sa isi viralizeze contul de Instagram, un cont fals de altfel, dar care a reusit sa cucereasca internetul.

Tanara are 25 de ani, este model si a acceptat de fapt un rol dintr-o campanie care lupta impotriva dependentei de alcool. Tanara are deja peste 150 de postari in care apare mereu cu pahare de alcool in mana.

Cei mai multi oameni au apreciat-o pentru viata frumoasa pe care o are. Se distreaza mereu alaturi de prieteni, este mai tot timpul in vacante. Campania a fost initiata de o agentie de publicitate din Franta, iar contul de Instagram este numai un element din intreaga lupta impotriva alcoolului in exces. 

Cei care au facut campania incearca sa explice de fapt ca dependenta de alcool este o boala si ca acest lucru nu este atat de vizibil pe retelele de socializare pentru ca in acest mediu oamenii considera ca nu trebuie sa expui decat partea frumoasa a vietii, iar distractia si intalnirile cu prietenii merge mana in mana cu un pahar de alcool.

Dar este vorb ade fapt despre faptul ca regularitatea consumului nu face decat sa duca la dependenta. Mesajul campaniei este de constientizare a acestei probleme, mai ales in randul tinerilor, dar si despre ajutor reciproc. 

Pagina de Instagram este foarte populara, sunt multi oameni care o urmaresc, dar putini si-au dat seama despre ce este vorba de fapt. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies