Aretha Franklin a murit la 76 de ani. A fost răpusă de cancer pancreatic

Aretha Franklin a murit la 76 de ani. A fost răpusă de cancer pancreatic
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 16 August 2018
Data actualizare: 17 August 2018
Regina muzicii soul ne-a părăsit pentru totdeauna. Aretha Franklin a murit joi, la reședința ei din Detroit, după o luptă acerbă cu o boală grea: cancerul pancreatic.

Aretha Franklin a spus „adio” celor dragi, după mai mulți ani de suferință. Artista a murit la reședința ei din Detroit, înconjurată de familie și prieteni. Anunțul oficial al morții sale a fost făcut joi de publicistul reginei muzicii soul. Familia artistei se roagă pentru sufletul ei și îi îndeamnă pe toți cei care au iubit-o să-și amintească de ea. „Într-unul dintre cele mai întunecate momente ale vieții noastre, nu suntem capabili să găsim cuvintele potrivite pentru a ne exprima durerea din suflet. Am pierdut capul familiei noastre”, a declarat un reprezentant al familiei, citat de metro.co.uk.

Aretha Franklin, în vârstă de 76 de ani, s-a confruntat în ultimii ani cu grave probleme de sănătate, majoritatea fiind complicații survenite în urma diagnosticului crunt pe care i l-au pus medicii în anul 2010. Atunci, artista a fost diagnosticată cu cancer pancreatic, motiv pentru care în ultimii opt ani a și susținut foarte multe evenimente de strângere de fonduri pentru cei care suferă de această boală. La un moment dat presa a scris că artista a învins boala, dar cancerul a recidivat la câțiva ani de la acel anunț.

Franklin nu a confirmat niciodată public că suferă de cancer, dar diagnosticul a fost confirmat, indirect, de surse din anturajul familiei sale. În ziua morții sale, oncologul artistei a confirmat că Aretha Franklin suferea de cancer pancreatic.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!