Ariana Grande, acuzată că a copiat ținuta unui travestit în videoclipul piesei ”7 Rings”

Ariana Grande, acuzată că a copiat ținuta unui travestit în videoclipul piesei 7 Rings
Citeste mai mult despre: Ariana Grande, 7 Rings,
Autor: Ionela Lupu
Data publicarii: 05 Septembrie 2019
Data actualizare: 05 Septembrie 2019
Ariana Grande (26 de ani) a fost acuzată că a copiat ținuta lui Farrah Moan, un cunoscut travestit american, în videoclipul piesei 7 Rings. 

Cântăreața Ariana Grande, care a dat în judecată recent compania Forever 21 pentru că ar fi abuzat de imaginea ei pentru a-și promova produsele și căreia îi cere despăgubiri în valoare de 10 milioane de dolari, a fost acuzată, la rândul ei, de către Farrah Moan, un cunoscut travestit, că i-a copiat ținuta în videoclipul piesei 7 rings. 

Citește și: Ariana Grande, dată în judecată pentru că a „furat” o poză. Câți bani trebuie să plătească

Potrivit publicației Metro.co, Cameron Clayton, cunoscut sub denumirea Farrah Moan, a postat pe contul personal de Twitter un mesaj prin care o acuză pe Arina Grande că i-a copiat ținuta: "Ariana ar trebui să-mi dea o parte din cei 10 de milioane de dolari, din moment ce echipa ei i-a trimis designerului o poza cu mine și l-a plătit să-mi copieze look-ul de la as4. În final, m-am întâlnit cu designerul și mi-a spus bârfa. Presupun că furatul de la artiștii excentrici pentru profit e în regulă".
 


De asemenea, Farrah Moan a distribuit și un gif din videoclipul cântăreței, parodiind versurile melodiei: "Îți place look-ul meu?Mulțumesc, tocmai l-am furat". 

 


Ulterior, Farrah a declarat că nu-l acuză pe designer pentru ținuta Arianei ci pe o cântăreață din echipa artistei "Nu dau vina pe designer, pentru că designerul pe care l-a angajat este foarte bun.L-a plătit cu o mulțime de bani,  bani pe care nu i-ar putea refuza".

Ariana Grande nu a comentat până în mometul de față acest subiect. 

Cameron Clayton, sub numele de scenă Farrah Moan, este un drag queen american, model, actor, make-up artist. S-a făcut remarcat în urma participării   cel de-al nouălea sezon al reality-show-ului de televiziune RuPaul's Drag Race.

Sursa foto: Getty Images

Vezi și: Ariana Grande și-a îndeplinit cel mai mare vis, alături de Jim Carrey   
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies