Ariana Grande, dată în judecată pentru că a „furat” o poză. Câți bani trebuie să plătească

Ariana Grande, dată în judecată pentru că a furat o poză. Câți bani trebuie să plătească
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 14 Mai 2019
Data actualizare: 14 Mai 2019
Ariana Grande a declarat război fotografilor profesioniști, iar acum aceștia se răzbună chiar cu armele ei.

Cântăreața britanică, în vârstă de 25 de ani, va trebui să dea explicații în instanță după ce a postat pe contul ei de Instagram o fotografie care nu-i aparținea. Fotograful Robert Barbera a sesizat furtișagul și i-a atras atenția cu o citație la tribunal.

Fotografia incriminată o înfățișează pe Ariana mergând pe stradă cu o sacoșă în mână pe care e inscripționat numele celui de-al patrulea ei album de studio: Sweetener.

Aceasta este fotografia incriminată. FOTO: Profimediaimages.ro

Artista a postat imaginea, deși nu a cerut permisiunea autorului, în luna august a anului trecut. Peste 3 milioane din cei 154 de milioane de fani au apreciat-o, însă niciunul n-a știut ce făcuse de fapt idolul lor.

Ariana Grande a șters postarea de pe Instagram, însă acest lucru nu l-a îmbunat pe fotograful Robert Barbera. El îi cere 25.000 de dolari despăgubiri pentru încălcarea drepturilor de autor, scrie eonline.com.

FOTO: Getty Images

Ariana Grande a declanșat un adevărat război cu fotografii și cameramanii care vin la concertele ei, după ce le-a interzis să mai publice imagini din show-uri fără aprobarea ei. Cei care nu vor să respecte noua sa regulă vor fi nevoiți să se mulțumească doar cu imaginile pe care le primesc prin intermediul comunicatelor de presă.

Reprezentanții Asociației Fotografilor de Presă din SUA au protestat față de decizia artistei, însă aceasta nu s-a lăsat înduplecată.

Vezi și: Ce nu știai despre Alina Eremia
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies