Ariana Grande și Victoria Monét sunt pregătite să ia cu asalt topurile muzicale, cu piesa „Monopoly”

Ariana Grande și Victoria Monét sunt pregătite să ia cu asalt topurile muzicale, cu piesa Monopoly
Citeste mai mult despre: Ariana Grande, Monopoly, piesa noua,
Autor: Mihai Burlacu
Data publicarii: 02 Aprilie 2019
Data actualizare: 02 Aprilie 2019
Ariana Grande continuă să demonstreze lumii că este una dintre cele mai active reprezentante ale genului pop, lansând piesa „Monopoly”, o colaborare cu Victoria Monét, la puțin timp după ce a luat cu asalt toate clasamentele muzicale cu albumul „thank u, next”.

Piesa „Monopoly” vine însoțită de un material video regizat de către Alfred Flores și Ricky Alvarez. Clipul dezvăluie o altă perspectivă și o complet altă abordare, ce se plasează în antonimie cu vizualurile și producțiile lansate de Ariana în trecut, care au dispus de bugete colosale.

Videoclipul piesei „Monopoly” este special adaptat pentru social media și le întruchipează pe cele două superstaruri în ipostaze naturale, fără prea multe efecte, cu excepția suprapunerii unor emoji-uri.

Vezi videoclipul aici: 

Așa cum „7 Rings” o găsește pe Ariana în postura uluitoare de a valorifica genul rap, „Monopoly” îi oferă ocazia de a demonstra că deține și stăpânește această abilitate, pe care artista nu se sfiește a o fructifica.

 „Visul meu a fost să fiu – bineînțeles nu cu un rapper, dar mi-am dorit să pun muzica în forma în care rapperii reușesc”, a declarat Ariana Grande anul trecut, într-un interviu pentru Billboard.

 Ariana și Victoria au început, încă de săptămâna trecută, să ofere fanilor câteva indicii referitoare la marea lansare a „Monopoly”, provocând multă agitație în social media.

Luând în considerare succesul albumului „thank u, next”, piesa „Monopoly” deține toate datele necesare pentru a urca rapid în clasamentele muzicale și pentru a deveni hit.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!