Armie Hammer a pierdut un rol din cauza unor mesaje obscene pe social media

Armie Hammer a pierdut un rol din cauza unor mesaje obscene pe social media
Citeste mai mult despre: Armie Hammer, mesaje,
Data: 14 Ianuarie 2021
După ce au apărut în presă mesajele sale către o femeie, în care vorbea de fantezii cu violuri, BDSM și canibalism, actorul Armie Hammer, unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood, a căzut rapid în dizgrație. 

Acesta a confirmat că a tebuit să renunțe la cel mai recent proiect al său, Shotgun Wedding cu Jennifer Lopez, tocmai din cauza acestui scandal. 

Citește și

 

”Nu o să răspund acestor acuzații de toată jena, dar în lumina atacurile vicioase din online asupra mea, nu pot să-mi las copiii pentru patru luni pentru a turna un film în Republica Dominicană”.

 

Între timp, conform Daily Mail, se pare că Jennifer Lopez a hotărât să-l înlăture pe Hammer din acest proiect. 

 

”Acum, că a ieșit la suprafață povestea asta, Jennifer are mari îngrijorări cât privește filmul”, a spus o sursă apropiată actriței pentru The Sun. 

 

”S-au dat o mulțime de telefoane, au fost o mulțime de ședințe pe acest subiect, să vadă dacă Armie poate să mai fie personajul principal. O mulțime de oameni au sugerat să fie înlăturat în tăcere din acest proiect și cred că Jennifer a fost de acord”, a mai spus sursa.

”Ea este și producător în acest film - și-ar dori ea să joace alături de el și să pretindă că este îndrăgostită de cineva care a fost acuzat că a scris toate acele lucruri?”. 

 

Jennifer Lopez, despre care se spune că a fost ”oripilată” de acele mesaje, trebuia să fie logodnica lui Hammer în comedia romantică de care se vorbește. 

BEST OF 2 Întrebarea mesei rotunde , cu Alex Daragiu

FULLSCREEN
Armie Hammer a pierdut un rol din cauza unor mesaje obscene pe social media
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies