Arnold Schwarzenegger a luat masa cu una din fiicele sale și cu fosta sa soție. În 2011, cei doi au divorțat

Arnold Schwarzenegger a luat masa cu una din fiicele sale și cu fosta sa soție. În 2011, cei doi au divorțat
Data: 20 August 2019
Arnold Schwarzenegger a luat masa cu una din fiicele sale și cu fosta sa soție, cu care a înșelat-o cu menajera Mildred Baena

După ce a fost la petrecerea fiului ginerului său Chris Pratt, care a împlinit 7 ani, fostul guvernator al statului american California a ieșit la masă împreună cu Maria Shriver și Christina, una dintre fiicele sale.

Citește și

Potrivit Daily Mail, cei trei au fost surprinși de paparazzi luni, în Los Angeles. Aceștia se simțeau bine, râdeau, actorul din Terminator fiind mereu cu zâmbetul pe buze. 

Starul de la Hollywood a adoptat o ținută lejeră, cu tricou, pantaloni scurți și cu o jachetă de piele. Christina Schwarzenegger, în vârstă de 28 de ani, a fost surprinsă cu o cămașă în dungi și niște pantaloni, în timp ce Maria Shriver, în vârstă de 63 de ani, era îmbrăcată cu o ținută sport. 


 

Arnold Schwarzenegger și menajera familiei
 

Arnold Schwarzenegger și Maria Shriver au divorțat în anul 2011, după ce actorul de la Hollywood a recunoscut că are un fiu ilegitim (Joseph Baena). Arnold Schwarzenegger a avut o aventură cu menajera familiei, lăsând-o însărcinată, în aceeași perioadă când și soția sa Maria Shriver a rămas gravidă cu fiul lor, Christopher.

Starul de la Hollywood are 4 copii, făcuți Maria Shriver: Katherine Schwarzenegger (29 ani),hristina Schwarzenegger (28 ani), Patrick Schwarzenegger (25 ani), Christopher Schwarzenegger (21 ani), în timp ce Joseph Baena a fost făcut cu menajera familiei, Mildred Baena.

Foto - Gettyimages

Vezi și Profil de celebritate - Tom Hardy

FULLSCREEN
Arnold Schwarzenegger a luat masa cu una din fiicele sale și cu fosta sa soție, cu care a înșelat-o cu menajera familiei
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies