Arnold Schwarzenegger: "Trebuie să nu ne mai mințim singuri. Avem mâinile pătate de sânge"

Arnold Schwarzenegger: Trebuie să nu ne mai mințim singuri. Avem mâinile pătate de sânge
Citeste mai mult despre: Arnold Schwarzenegger, Europa, mesaj,
Data publicarii: 16 Iunie 2022
Data actualizare: 16 Iunie 2022
În cadrul unui summit de mediu, care are în vedere gazul pe care Europa îl cumpără din Rusia, .Arnold Schwarzenegger a ținut un discurs dur la adresa lumii occidentale.
Mai multe companii din Europa continuă, în ciuda declarațiilor de la începutul războiului, să achiziționeze gaz din Rusia. În acest context, actorul a declarat:
 
„ Suntem cu toții oripilați de imaginile pe care le vedem la știri în fiecare seară. Dar haideți să fim sinceri cu noi înșine. Cele 1.300 de rachete pe care Ruaia le-a lansat asupra orașelor ucrainene în primele două luni de război costă 7,7 miliarde de Euro. E mult. Dar, în aceeași perioadă de timp, Europa a trimis în Rusia 44 de miliarde de Euro pentru combustibil. 

Deci, normal, rușii sunt supărați că pierd atât de mulți soldați și pierd așa multe echipamente, tancuri, avioane și așa mai departe. Dar în același timp își spun «Hei, măcar nu trebuie să plătim pentru acest război. Europenii ne trimit banii. 

Ei plătesc războiul». Indiferent cum privim lucrurile, avem mâinile pătate de sânge, pentru că finanțăm războiul. Trebuie să nu ne mai mințim singuri. Avem toată tehnologia pentru a lăsa combustibilii fosili în urmă”.

Vedeți și video:

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!