Artiom Topal este super star pe Dorobanți. Cum i s-a schimbat viața interpretului după participarea la show-ul PRO TV

Artiom Topal este super star pe Dorobanți. Cum i s-a schimbat viața interpretului după participarea la show-ul PRO TV
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 02 Februarie 2022
Data actualizare: 02 Februarie 2022
Artiom Topal a impresionat juriul de la SuperStar România cu timbrul său vocal, dar și cu sensibilitatea pe care a exprimat-o pe scenă. După participarea la show-ul de la PRO TV, interpretul originar din Găgăuzia (Republica Moldova) își continuă activitatea artistică în București. 

O prezență carismatică, Artiom Topal a reușit să-i convingă de talentul său pe Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla's Dreams încă din preselecții. Parcursul său în concurs a fost spectaculos, concurentul ajungând până în live-uri. 

Chiar dacă nu s-a calificat în finala SuperStar, Artiom a fost o figură memorabilă în acest show, iar publicul l-a îndrăgit foarte mult. După emisiune, tânărul a primit invitația unui restaurant din București, situat pe Dorobanți, de a oferi spectacole live. Următorul concert al lui Artiom va avea loc pe 12 februarie 2022. 

Interpretul ține legătura cu fanii săi prin intermediul paginii de Instagram, unde postează cele mai noi informații despre activitatea sa artistică. 

Artiom Topal are 28 de ani și este originar din satul Etulia, Republica Moldov. A fost profesor de muzică în satul natal și are un master în Drept. Încă din copilărie, cam pe la 5-6 ani, părinții i-au luat o clapă și din momentul acela s-a îndrăgostit de muzică și a tot evoluat. Artiom provine dintr-o familie de muzicieni. Bunicii au cântat la diverse instrumente, mama a studiat baianul și acordenul, iar tatăl - trompeta. Înainte de pandemie, Artiom a cântat alături de trupa CORAL REEF band. 

Sursă foto: Instagram/ artem.topal

Vezi și: Artiom Topal l-a făcut mândru pe Carla’s Dreams
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies