Așa arată 54 de ani la Hollywood! Salma Hayek, incredibilă în costum de baie de ziua ei de naștere

Așa arată 54 de ani la Hollywood! Salma Hayek, incredibilă în costum de baie de ziua ei de naștere
Citeste mai mult despre: Salma Hayek, 54 de ani, costum de baie,
Autor: Doina Goanta
Data: 02 Septembrie 2020
“Apropo, asta nu e o imagine de arhivă!” -  spune Salma Hayek pe Instagram lângă fotografia care anunță că împlinește 54 de ani. Actrița arată spectaculos și pare că ar fi cu cel puțin 20 de ani mai tânără.

Îmbrăcată într-un costum de baie întreg, cu o eșarfă de la talie în jos, accesorizata cu o pălărie chic, Salma Hayek nu își ascunde vârsta. Nici nu are de ce! Pentru ea nu este decât un număr :) La 54 de ani, actrița arată impresionant.

Citește și

“Ghici cine împlinește 54 de ani? Apropo, asta nu este o poza de arhivă”, i-a lămurit Salma Hayek pe fanii ei.

Actrița și-a lăsat fotografiat și chipul, iar acesta pare al unei femei de abia trecute de 30. Salma este fresh și riduri nu găsești nici dacă te uiți cu lupa :)  Ce-I drept, actrițele de la Hollywood beneficiază de cele mai inovatoare tratamente în domeniu, așa că nu este de mirare că femei de circa 50 de ani  - precum Jennifer Lopez sau Thalia,  arată neschimbate în ultimele doua decade.

„Zilele mele preferate sunt zilele în care nu mă machiez și nu mă uit în oglindă”, spunea Salma Hayek într-un interviu recent.

Deși mulți o văd ca pe femeia perfectă și întotdeauna a fost considerată una dintre cele mai sexy actrițe de la Hollywood, Salma a recunoscut că și-a făcut mari probleme legate de felul în care arată, fiind constant nemulțumită când era mai tânără. „Acum, când mă uit la poze cu mine când aveam 30 sau 40 de ani mă văd mai frumoasă decât mă vedeam atunci. Mă autocriticam mult”, spunea Salma. 

FULLSCREEN
Așa arată 54 de ani la Hollywood! Salma Hayek, incredibilă în costum de baie de ziua ei de naștere
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies