Asa mama, asa fiica: Roxana Ionescu, alaturi de Liliana, mama ei: VIDEO

Asa mama, asa fiica: Roxana Ionescu, alaturi de Liliana, mama ei: VIDEO
Citeste mai mult despre: Roxana Ionescu,
Data publicarii: 08 Martie 2013
Data actualizare: 08 Martie 2013
Roxana Ionescu si mama ei, Liliana, au fost invitatele emisiunii "Povestiri Adevarate" de la AcasaTV, unde au facut o serie de marturisiri despre viata lor personala.

"In primul rand, mama este cea mai buna prietena a mea, iar asta spune foarte multe. Nu am secrete fata de ea si, daca mi se intampla ceva, ea e prima persoana pe care o sun. Mama e confidenta mea", spune Roxana Ionescu.

Liliana s-a apucat de sport gratie fiicei sale: "In fiecare zi alerg  cate doua ore, daca nu merg la pilates. Sunt cam comoda si nu ma duc in centru unde mi-a facut ea abonament. Prefer sa alerg in parc", a afirmat Liliana la "povestiri Adevarate".

Mama Roxanei Ionescu ascunde in suflet o dorinta arzatoare. De fapt doua... Vrea ca fiica ei sa-i faca un nepotel si vrea sa mearga in club sa danseze impreuna cu Roxana. "Nu m-a dus in club. De ce nu m-ai luat si pe mine? Sa vad ce faci tu acolo...Vreau sa merg si eu in club si sa dansez!", a marturisit mama Roxanei la AcasaTV.

"Roxana a mostenit de la mine trasaturile chipului si formele fizice. Si, cu siguranta, si putin din talent, eu am cantat in tinerete si probabil ca i-am transmis si ei, daca nu voce, atunci dorinta aceea de a fi pe scena", spunea ea intr-un alt interviu.


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies