• PRO TV
  • Așa tată, așa fiu. Joseph Baena a pozat în 2019 exact ca Arnold Schwarzenegger în 1976

Așa tată, așa fiu. Joseph Baena a pozat în 2019 exact ca Arnold Schwarzenegger în 1976

Așa tată, așa fiu. Joseph Baena a pozat în 2019 exact ca Arnold Schwarzenegger în 1976

Joseph Baena (21 de ani) își adoră tatăl și face tot posibilul să semene cu el. Arnold Schwarzenegger e mândru de el, chiar dacă e rodul unei relații extraconjugale.

Joseph Baena face culturism, inspirat de mai celebrul său tată, care a câștigat nu mai puțin de șapte titluri Mister Olympia și trei titluri Mister Universe. Pentru a-i arăta cât de mult îl apreciază, tânărul a recreat o postură celebră a lui Arnold, care datează din anul 1976. Baena a distribuit postarea pe Instagram și a stârnit simpatia tuturor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joseph Baena (@projoe2) on


Tânărul urmează un regim alimentar strict și se antrenează la sală cu rigurozitatea tatălui său. El plănuiește să participe în acest an la primele sale competiții de culturism și trage de fiare pentru a intra în forma care îi va permite să facă mai mult decât figurație.

Tatăl său, lengendarul culturist și actor, a făcut senzație în anii ’70, când a câștigat râvnitul Mister Olympia șase ani la rând (1970-1975). Reprezentând Austria, Schwarzenegger s-a impus și de trei ori la Mister Universe, la profesioniști (1968-1970).

Citește și: Producătorul filmelor Rambo și Terminator a murit la vârsta de 74 de ani. Mesajul lui Arnold
 

A aflat după 7 ani că Joseph e fiul lui 

Joseph Baena este fiul lui Arnold Schwarzenegger din relația pe care acesta a avut-o cu menajera familiei, Mildred Patricia Baena. Actorul a avut o aventură amoroasă cu aceasta în timp ce era căsătorit cu Maria Shriver. Patricia Baena purta în pântece copilul lui Schwarzenegger în aceeași perioadă în care Maria Shriver era însărcinată a patra oară cu actorul austriac. 

Fiul cel mic al cuplului Schwarzenegger-Shriver (Christopher) s-a născut cu câteva zile înainte de „copilul din flori” al starului de la Hollywood, dar Arnold nu a știut acest lucru. Arnold a dezvăluit că a aflat că mai are un copil abia la șapte ani după ce acesta se născuse, și, i-a spus soției sale acest lucru în 2011, conform smh.com.au. La scurt timp după această confesiune, cei doi soți au anunțat că divorțează. Fuseseră căsătoriți vreme de 25 de ani.

Vezi și povestea româncei, campioană mondială la culturism!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni