Asaza-ti mainile una langa alta. Ce semnificatie au liniile din palma si ce se intampla daca se aliniaza perfect

Asaza-ti mainile una langa alta. Ce semnificatie au liniile din palma si ce se intampla daca se aliniaza perfect
Data: 24 Februarie 2017
Conform specialistilor in chiromantie, liniile din palma au o anumita semnificatie si pot oferi informatii importante despre viata noastra amoroasa.

Mainile pot trada o multime de trasaturi de personalitate si caracter ale unei persoane, insa putini sunt cei care pot descifra secretele ascunse in palma. Cei care practica chiromantia sustin ca in fiecare dintre noi are trasat in palma destinul prin intermediul Liniei Vietii (colorata in verde) si Linia Inimii (colorata in rosu). 

Citeste si: Ai urechi de dac sau de roman? Ce spun urechile despre tine si personalitatea ta

Site-ul world-actuality.com scrie ca, atunci cand ne alaturam palmele si aceste linii sunt simetrice si se unesc, inseamna ca partenerul nostru de viata ne iubeste cu adevarat, iar relatia in care ne aflam este una potrivita. Mai mult, daca cele doua linii ale dragostei se unesc atunci cand palmele noastre se ating, inseamna relatia de cuplu se bazeaza pe incredere si ajutor reciproc. 

Aceeasi sursa sustine ca putem stabili daca sutem compatibili cu partenerul de viata doar alaturandu-se palmele si observand daca Liniile Inimii sunt simetrice.  
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies