Aseară, ediția România, te iubesc! despre județul Giurgiu a fost lider de audiență!

Aseară, ediția România, te iubesc! despre județul Giurgiu a fost lider de audiență!
Citeste mai mult despre: Romania, te iubesc!, Alex Dima,
Data publicarii: 24 Februarie 2020
Data actualizare: 24 Februarie 2020
Paul Angelescu ne-a arătat aseară ce se întâmplă într-un județ aflat la doar câțiva kilometri de capitală, Giurgiu. Gunoaie aruncate în râul Argeș, cale ferată blocată de mai bine de un deceniu și oameni care trăiesc fără canalizare, apă potabilă și gaze sunt problemele pe care le are acest județ.

Duminică seară, emisiunea România, te iubesc! a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 5.3 puncte de rating și 18.0% share pe segmentul de public comercial, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 3.9 puncte de rating și 13.2% share. Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, aproximativ un milion de telespectatori au urmărit emisiunea.  

Duminica viitoare, de la 18:00, Alex Dima ne va arăta situația din județul Prahova: „Prahova este unul dintre cele mai bogate județe din România. Are munți, zone turistice, bogății în adâncuri, podogorii.

Din păcate, de ani buni, județul e acaparat de grupuri de interese care-l țin pe loc, blochează sau pierd finanțări europene, își bat joc de mediu și de aerul respirat de prahoveni. Este unul dintre cele mai poluate locuri din Romania”, spune Alex Dima.

România, te iubesc!
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies