Asemănare izbitoare dintre Arnold Schwarzenegger și fiul său "din flori". Cei doi s-au pozat la sala de forță  

Asemănare izbitoare dintre Arnold Schwarzenegger și fiul său  din flori . Cei doi s-au pozat la sala de forță
Copilul lui Arnold Schwarzenegge făcut cu menajera este copia perfectă a tătălui său
Citeste mai mult despre: Arnold Scwarzenegger, foto, Joseph Baena, video,
Data: 01 August 2019
Joseph Baena calcă pe urmele tatălui său celebru. Acesta stă toată ziua la sală, rupe fiarele și are un regim alimentar foarte strict. 

Joseph Baena, în vârstă de 21 de ani și proaspăt absolvent al Universității Pepperdine din California, face culturism și plănuiește anul acesta să se înscrie la primele sale competiții de bodybuilding. 

Ieri, de ziua părintelui său celebru, Arnold Schwarzenegger, care a împlinit 72 de ani, Joseph a postat o fotografie pe contul său oficial de Instagram, în care își arăta recunoștința față de tatăl lui. "Un mare La mulți ani pentru cel mai bun partener de sală din întreaga lume. Te iubesc, tată!", a scris tânărul în vârstă de 21 de ani.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BIG happy birthday to the best training partner in the world! Love you dad ????????

A post shared by Joseph Baena (@projoe2) on

Joseph Baena, asemănare izbitoare cu tatăl său

Acum 21 de ani se năștea Joseph Baena, fiul nelegitim al celebrului actor de la Hollywood și al menajerei, Mildred Baena. Arnold Schwarzenegger a avut o aventură cu menajera familiei, lăsând-o însărcinată, în aceeași perioadă când și soția sa Maria Shriver a rămas gravidă cu fiul lor, Christopher.

Ctește și: Așa tată, așa fiu. Joseph Baena a pozat în 2019 exact ca Arnold Schwarzenegger în 1976 

Joseph Baena seamană leit cu tatăl său. Pe lângă face sport și pare să-și dezvolte o carieră în domeniul culturismului, acesta are fizionomia feței aproape la fel cu celebrul său tată. Recent, tânărul a reprodus celebra poză a tatălui său din anul 1975, după ce a câștigat titlul de Mr. Olympia. Arnold Schwarzenegger mai are 4 copii, toți făcuți Maria Shriver: Katherine Schwarzenegger (29 ani),hristina Schwarzenegger (28 ani), Patrick Schwarzenegger (25 ani), Christopher Schwarzenegger (21 ani). 

Arnold Schwarzenegger și Maria Shriver au divorțat în anul 2011, după ce actorul de la Hollywood a recunoscut că are un fiu ilegitim (Joseph Baena). 

Sursa foto - Getty Images

Vezi și profil de celebritate - Dwayne Jonhson

FULLSCREEN
Asemănare izbitoare dintre Arnold Schwarzenegger și fiul său "din flori". Cei doi s-au pozat la sala de forțe 
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO