Asemănarea dintre Diana, Kate și Meghan pe care nu ai observat-o până acum

Asemănarea dintre Diana, Kate și Meghan pe care nu ai observat-o până acum
Data publicarii: 25 Octombrie 2018
Data actualizare: 25 Octombrie 2018
De când au intrat în familia regală, Meghan Markle și Kate Middleton și-au arătat afinitatea pentru regretata prințesă Diana, mama partenerilor lor, într-o mulțime de feluri.

Există însă o trăsătură fizică pe care cele trei frumuseți regale o au în comun și care poate fi trecută ușor cu vederea, consemnează hellomagazine.com
 

Citește și: Motivul pentru care Prințul William și Ducesa Kate nu vor putea fi nașii copilului lui Meghan și Harry

Este vorba despre o anume aluniță, un semn de frumusețe situat pe buza superioară. 

Alunița prințesei Diana era pe partea stângă a buzei superioare, iar prințesa obișnuia să o lase la vedere, fără să o disimuleze cu ajutorul machiajului, când era vorba să apară în public.

Privită de aproape, soția prințului Harry, Meghan Markle, care acum este însărcinată în patru luni cu primul ei copil, are același semn de frumusețe, în exact același loc.  

Kate Middleton, soția prințului William, pe de altă parte, are același semn distinctiv, chiar deasupra buzei superioare, doar că pe obrazul drept. De fapt, este o trăsătură atât de recognoscibilă, încât statuia de ceară a Ducesei de la muzeul Madame Tussauds a trebuit să fie modificată în ultimele minute înainte de a fi expusă la Londra, în 2012 - sculptorii au voit să reproducă întocmai respectivul semn de frumusețe. 

De altfel, asemănările nu se opresc aici. Conform revistei People, Ducesa Kate este o fană a prințesei Diana și de multe ori îi imită stilul vestimentar, pe lângă faptul că poartă, la diverse ocazii, accesoriile și bijuteriile care au fost, în trecut, ale mamei prințului William.

Cât despre Meghan, prințul Harry a vorbit deschis despre asemănările dintre ea și mama lui, într-un interviu pentru BBC. ”Oh, fără îndoială, ar fi fost prietene foarte apropiate. Cred că mama ar fi fost în culmea fericirii pentru mine. Dar, așa cum am spus, ele două ar fi fost cele mai bune prietene”.

Foto: GettyVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies