Ashley Graham si mama ei au pozat impreuna in costum de baie. Pictorialul face acum senzatie pe internet

Ashley Graham si mama ei au pozat impreuna in costum de baie. Pictorialul face acum senzatie pe internet
Data: 06 Februarie 2018
Ashley Graham este celebra in intreaga lume dupa ce a reusit sa schimbe standardele actuale de frumusete. Fie ca este vorba despre defilari pe podium, machiaj sau colaborari, modelul plus-size impresioneaza pe toate planurile. 

Ashley a lansat o linie de costume de baie, numita Swimsuits for All, in care si-a dorit sa implice modele cu forme deosebite. Recent, Graham a decis as o invite pe mama sa, Linda Graham, sa ii fie alaturi intr-un pictorial de senzatie. 

Numita "Power of the Journey", sedinta foto a avut loc in Maroc, iar Ashley si mama sa au aratat spectaculos. Cele doua au optat pentru costumele de baie colorate, din doua piese, dar si pentru tinute intregi, extrem de sexy si decoltate. 

"Cred ca frumusetea nu tine cont de varsta, rasa sau dimensiuni si nu este un trend - poti sa te simti frumoasa indiferent in ce moment al vietii esti", a declarat Ashley Graham pentru Vogue.  


 

Mom in my latest string bikini is making me feel ways

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

 Conform aceleiasi publicatii, odata cu aceasta campanie, mama lui Ashely Graham si-a facut debutul in lumea modei. Este pentru prima data cand Linda se implica in proiectele fiicei sale si accepta sa pozeze in costum de baie.
 
"Mama a fost un model pentru mine inca din copilarie si a jucat un rol imens in dezvoltarea mea. Ea este cea care m-a invatat sa am incredere in mine si sa imi iubesc corpul. Iar asta s-a intamplat in intimitatea casei noastre, inainte ca totul sa ia amploare. Atitudinea ei fata de felul in care arata m-a ajutat sa fiu optimista si sa raman pozitiva", a mai spus Ashley despre mama sa. Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO