Ashton Kutcher, cadou de un milion de dolari pentru fosta sa ”fiică vitregă”, Rumer Willis

Ashton Kutcher, cadou de un milion de dolari pentru fosta sa  fiică vitregă , Rumer Willis
Citeste mai mult despre: Ashton Kutcher, casa, Rumer Willis,
Data: 26 Septembrie 2018
Timp de opt ani, Ashton Kutcher a fost căsătorit cu Demi Moore, mama lui Rumer Willis.

Se pare că Ashton și ”fiica sa vitregă” Rumer au rămas în relații foarte bune, pentru că acum actorul i-a cedat drepturile de proprietate asupra unei case situate în Hollywood Hills, pe care au cumpărat-o împreună, în trecut. 

Citește și: Dupa divortul de Ashton Kutcher a disparut din lumea mondena. Cum arata Demi Moore, la 54 de ani

Actorul de 40 de ani, care a fost căsătorit că mama lui Rumer, Demi Moore, între anii 2005 și 2013, a cumpărat, pentru suma de 971.500 de dolari, locuința cu două dormitoare și patru băi, în actele casei figurând și Rumer ca și coproprietar.


Ashton, care este acum căsătorit cu actrița Mila Kunis, a rupt și ultima legătură cu fosta sa soție, cedând partea sa de casă lui Rumer, consemnează The Blast.

Conform MailOnline, pentru ca Ashton să-și poată ceda partea lui de casă definitiv, Mila Kunis ar fi trebuit să semneze un act de renunțare, de asemenea, pentru că, în calitate de soție a actorului, avea și ea drepturi asupra proprietății în cauză.

Ashton Kutcher și Demi Moore au stârnit o mare controversă, la începutul relației lor romantice. La acea vreme, Ashton avea 25 de ani, iar Demi - 41.

Ashton și Demi s-au căsătorit în septembrie 2005, în fața a 150 de prieteni și membri ai familiei. La nuntă a participat inclusiv Bruce Willis, fostul soț al lui Demi Moore, și tatăl celor trei fiice ale acesteia, Rumer, Tallulah Belle și Scout LaRue Willis.

Foto: Getty

FULLSCREEN
Ashton Kutcher, cadou de un milion de dolari pentru fosta ”fiică vitregă”, Rumer Willis
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO