Ashton Kutcher, complet schimbat la procesul uciderii fostei sale iubite. Cum a apărut actorul la tribunal

Ashton Kutcher, complet schimbat la procesul uciderii fostei sale iubite. Cum a apărut actorul la tribunal
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 30 Mai 2019
Data actualizare: 30 Mai 2019
Actorul Ashton Kutcher (41 de ani) a depus mărturie în intanță, în procesul bărbatului acuzat de uciderea iubitei sale din anul 2001. Ashley Ellerin a fost ucisă cu 47 de lovituri de cuțit.

Ashton Kutcher a fost nevoit să rememoreze evenimentele cumplite din 21 februarie 2001, când iubita sa de atunci a fost găsită decedată în apartamentul ei. Actorul a fost la tribunal în calitate de martor, pentru a depune mărturie în cadrul procesului în care un bărbat pe nume Michael Gargiulo este acuzat de uciderea lui Ashley Ellerin.

Actorul a afișat un look complet schimbat față de cel avut la precedenta înfățișare în instanță, care a avut loc la începutul lunii mai. 

Actorul a afișat un look nou. FOTO: Getty Images

Ashton Kutcher a apărut în boxa martorilor purtând mustață și o coafură în stilul anilor ’60-’70. El le-a spus procurorilor, judecătorului și grupului de jurați cum s-au desfășurat evenimentele din seara în care iubita lui a fost ucisă.

Citește și: Un gest de bunătate extremă era să-l coste viața pe Ashton Kutcher. A fost gata să-și doneze inima

Actorul a dezvăluit că în seara de 21 februarie 2001 el și iubita lui plănuiseră să iasă în oraș, la o petrecere organizată după ceremonia premiilor Grammy. Actorul s-a dus acasă la ea pentru a o lua cu mașina. A sunat la ușa lui Ashley, însă aceasta nu a răspuns, așa că a plecat. 

Actorul a explicat în instanță cum a decurs seara de 21 februarie 2001. FOTO: Getty Images

Chestionat de poliție, Ashton Kutcher a declarat că i s-a părut vede o pată mare de vin roșu care se scurgea pe sub ușă, din apartamentul ei. Ulterior, acea pată de vin s-a dovedit a fi sângele tinerei.

Iubita lui Ashton Kutcher, înjunghiată de 47 de ori

Conform poliției, iubita lui Ashton Kutcher a fost ucisă cu 47 de lovituri de cuțit și avea gâtul tăiat. Atacul a fost atât de brutal, încât tânăra a fost găsită aproape decapitată. Actorul nu a fost niciodată suspectat de crimă, însă a fost martor în acest dosar. 

Moartea lui Ashley a fost brutală, se arată în raportul legiștilor. FOTO: Getty Images

Poliția l-a prins pe suspectul principal după 7 ani de la comiterea crimei. Însă el a apărut în fața judecătorilor abia după 10 ani de la reținere. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă închisoare pe viață sau chiar pedeapsa capitală, întrucât i se atribuie încă cel puțin alte crime odioase. 

Vezi și: 

  • Ashton Kutcher și-a lăsat mustață. FOTO: Getty ImagesVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies