Asia Argento, despre moartea lui Anthony Bourdain, iubitul ei: ”Lumea spune că eu l-am omorât”

Asia Argento, despre moartea lui Anthony Bourdain, iubitul ei:  Lumea spune că eu l-am omorât
Citeste mai mult despre: asia argento, anthony bourdain,
Data: 25 Septembrie 2018
Asia Argento a recunoscut, în cadrul unui interviu presărat cu lacrimi, că l-a înșelat pe Anthony Bourdain, dar că nu acesta a fost motivul pentru care starul TV s-a sinucis.

Actrița a acordat un prim interviu de la moartea celebrului chef Anthony Bourdain, de acum aproape patru luni. Asia a recunoscut că l-a înșelat cu alți bărbați, dar a negat faptul că acesta ar fi fost motivul sinuciderii lui Bourdain.

Într-un interviu pentru DailyMailTV, actrița italiană a dezvăluit că Bourdain, la rândul lui, a înșelat-o pe ea, explicând relația lor matură.

”Nu a fost o problemă pentru noi”, a spus Argento (43 de ani). ”Era un om care călătorea 256 de zile pe an. Când ne întâlnea, ne simțeam extrem de bine împreună. Dar nu suntem copii. Suntem oameni în toată firea”.

”Lumea spune că eu l-am omorât. Spune că l-am ucis. Înțeleg că oamenii au nevoie să găsească un motiv. Și mie mi-ar plăcea să găsesc un motiv. Nu știu nici acum care este acela”.

Deși nu se învinovățește pentru moartea lui Bourdain, Argento spune că are, totuși, o parte din vină. 

”Mă simt groaznic pentru faptul că acum știu câtă durere avea în suflet și eu nu am văzut-o. Pentru asta, mă voi simți vinovată tot restul vieții mele”.

Cei doi s-au cunoscut în timp ce Bourdain filma serialul CNN "Anthony Bourdain: Parts Unknown". Erau împreună de doi ani, când Asia Argento a aflat trista veste.

”Am primit un telefon de la managerul lui. A fost foarte rapid. Doar mi-a spus: Anthony s-a sinucis. Iar eu am rămas fără cuvinte. Nici măcar nu am putut să plâng. Apoi, am început să țip”.

Anthony Bourdain s-a sinucis în luna iunie. Avea 61 de ani.

Foto: Getty, Instagram

FULLSCREEN
Asia Argento, despre moartea lui Anthony Bourdain, iubitul ei: ”Lumea spune că eu l-am omorât”
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO