Astrologul britanic care a prezis pandemia de Covid dezvăluie ce se va întâmpla în următoarele șase luni

Astrologul britanic care a prezis pandemia de Covid dezvăluie ce se va întâmpla în următoarele șase luni
Citeste mai mult despre: coronavirus, previziuni,
Data publicarii: 19 Octombrie 2020
Data actualizare: 21 Decembrie 2020
Un astrolog din Marea Britanie care a prezis coronavirusul a dezvăluit recent ce ne rezervă următoatele șase luni - conform acestuia, virusul nu are de gând să dispară.

În februarie 2019, Jessica Adams a prezis că un virus va ”da lumea peste cap” în 2020 și chiar a menționat data la care prima victimă a murit în Wuhan - 10 ianuarie. 

Acum, aceasta, care este medium și astrolog, a făcut predicții pentru următoarele șase luni, susținând că nu există niciun semn ca virusul să dispară. 

Într-un interviu pentru Daily Mail, aceasta a făcut câteva aprecieri și la adresa familiei regale, dar și la alegerile din Statele Unite. 

Din nefericire, din punctul de vedere al Jessicăi, lucrurile nu sunt tocmai minunate. Aceasta spune că nu trebuie să ne așteptăm la un vaccin și că omenirea ”va învăța să trăiască” în aceste condiții, sub amenințarea virusului.  

Conform lui Jessica Adams, 2021  va fi un an decisiv pentru Meghan: ”ori va face o avere pentru acte de caritate ori îl va lăsa pe Harry fără niciun ban”.

Acesta nu vede nicio îmbunătățire în relația cu Ducii de Cambridge. În schimb, Meghan și Harry vor intra într-o afacere legată de mâncare cu un om de afaceri ”arătos”.

Vești proaste pentru Trump. Jessica spune că următorul lider american nu va fi republican, ci un președinte hotărât ”feminist”, hotărât să promoveze egalitatea între sexe.

Astrologul prezice, de asemenea, ieșirea Italiei din Uniunea Europeană, după modelul Brexit, în anul care vine. 

Foto: Shutterstock

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies