Atac fară precedent al Printului Harry asupra presei britanice: se teme ca soția sa va avea aceeași soarta ca Prințesa Diana

Atac fară precedent al Printului Harry asupra presei britanice: se teme ca soția sa va avea aceeași soarta ca Prințesa Diana
Autor: Doina Goanta
Data: 02 Octombrie 2019
Printul Harry a lansat un atac fară precedent la adresa presei britanice, acuzând tabloidele de “bullying”: acesta consideră că soția sa, Meghan Markle, este victima acestora și că riscă să aibă aceeași soarta ca și mama sa, Prințesa Diana. Acest atac vine după ce cuplul regal a dat în judecata publicația Mail on Sunday, după ce aceasta a publicat o scrisoare pe care ducesa de Sussex i-a scris-o tatălui său.

Prinţul Harry a spus că soţia sa a fost denigrată "aproape zilnic în ultimele nouă luni" de o anumită parte a presei care a inventat "minciună după minciună despre ea pur şi simplu pentru că nu a fost vizibilă în momentul în care a părăsit maternitatea".

"Cea mai adâncă frică a mea este că istoria să se repete. Am văzut ce se întâmplă atunci când cineva pe care îl iubesc este considerat că un bun de consum până în punctul în care acel cineva nu mai este tratat sau văzut că o persoană reală. Mi-am pierdut mama şi acum văd cum soţia mea cade victimă aceloraşi forţe puternice", a mai spus prinţul Harry, într-un comunicat pe site-ul sau oficial.

Presa britanică a exploatat mult relația dintre Meghan Marke și tatăl ei. 

De când a aflat că fiica să urmează să se căsătorească cu Printul Harry, Thomas Markle a încercat să profite la maxim de acest lucru. Înainte de nuntă, a regizat câteva fotografii cu paparazzii, în care proba un costum și chipurile citea o carte despre istoria Marii Britanii. S-a aflat însă că Thomas Markle s-a înțeles cu fotografii și că a fost bine plătit pentru acest “circ”. Inițial, i-a fost interzisă participarea la nunta fiicei sale, după care a fost iertat pentru fapta sa. Apoi însă, bărbatul a suferit două infarcturi și o operație pe inimă și a fost nevoit să stea acasă. De atunci însă, nu a mai primit nicio invitație să își vădă fiica sau să își cunoască ginerele și nepotul.

Insă Thomas Markle nu s-a învățat minte după scandalul cu paparazzii și a continuat să atragă atenția asupra sa, în mod nedorit. A dat interviuri tabolidelor cu declarații scandaloase, a vorbit în emisiuni tv și s-a plâns continuu de felul în care e ignorant de Familia Regală. În 2019, fiica sa i-a trimis o scrisoare oficială în care l-a rugat să înceteze. “Acțiunile tale mi-au frânt inima într-un milion de bucăți. Dacă mă iubești, așa cum spui în presă, te rog oprește-te. Lasă-ne să trăim viața în liniște. Te rog nu mai minți, nu mai crea atâta durere și nu mai explota relația mea cu soțul meu”, i-a scris Meghan. Evident, pentru niște bani în plus, Thomas Markle a făcut publică scrisoarea în Daily Mail.

A încetat o perioadă, cât a fost Meghan însărcinată, dar acum atacă din nou. Într-un reportaj făcut de cei de la Daily Mail la el acasă, Thomas Markle se plânge că nu I se permite să vină să își vadă nepotul. În același timp, îi face pe Meghan și Harry ipocriți.

“Toată lumea îi laudă pentru cât de grațioși și minunați sunt, dar nu sunt deloc minunați cu familia lor. Asta e ipocrizie. Nu poți să creezi o imagine despre tine ca fiind o persoană caritabilă și apoi să îți marginalizezi întreaga familie. Felul în care se poartă cu mine lasă multe de dorit”, a spus bărbatul.

“Mi-ar placea să îmi trimită o poză cu Archie ca să o pun în ramă pe perete, alături de cea cu Meghan. Nu asta își dorește orice bunic? Aș vrea să știu dacă a moștenit nasul celebru al familiei Markle. “Sunt foarte dezamăgit că nu pot să îl văd pe Archie. Credeam că faptul că a devenit mama o va sensibiliza mai mult pe Meghan și mă vă contacta”, spune Thomas Markle.

FULLSCREEN
Atac fară precedent al Printului Harry asupra presei britanice: se teme ca soția sa va avea aceeași soarta ca Prințesa Diana
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO