Interviu EXCLUSIV ATB: „În muzică trebuie doar să încerci să fii tu, să rămâi tu. Să rămâi firesc, normal!”

Interviu EXCLUSIV ATB: bdquo;În muzică trebuie doar să încerci să fii tu, să rămâi tu. Să rămâi firesc, normal!
Citeste mai mult despre: ATB, UNTOLD, UNTOLD 2018,
Data: 06 August 2018
A doua zi de Untold a atras peste 89.000 de participanţi din toate colţurile lumii. 

ATB, unul dintre DJ-ii care au făcut atmosferă în orașul de pe Someș, a vorbit într-un interviu EXCLUSIV despre următorul album, despre cel mai dificil moment din cariera sa, dar și despre cum poate un DJ să rămână relevant în anul 2018. 

DJ-ul i-a încurajat pe cei care îi ascultă muzică să nu încerce niciodată să fie ceva ce nu sunt și să facă mereu doar lucruri în care cred, fie că e vorba de carierele lor, de viața personală sau, în cazul în care sunt muzicieni, de muzica lor.

,,Industria muzicală este un mediu periculos. Pentru mine lucrurile au fost mereu așa: eu doar produc muzica pe care o vreau și care îmi place. Mereu a fost scopul meu. Nu-mi place să vină label-urile sau managerii și să-mi spună ce să fac. Niciodată n-am avut pe cineva în spate.”, a spus ATB.

DJ-ul a vorbit și despre un subiect fierbinte: despre compromisurile care se fac în industria muzicală modernă. 

,,Compromisuri se fac mereu, dar în cele din urmă eu fac ce muzică îmi place. Oamenii observă că nu încerc să fac hituri, că nu îmi pasă de hituri. Vreau doar să fac muzică din inimă și, în definitiv, asta contează. Asta e cel mai important. În muzică trebuie doar să încerci să fii tu, să rămâi tu. Să rămâi firesc, normal. Pentru mine e mai important să rămân uman. Cu picioarele pe pământ.”, a explicat DJ-ul.

ATB a vorbit și despre cel mai dificil moment cu care s-a confruntat în carieră. ,,Am fost mult timp în turnee și eram foarte epuizat. Acum încerc să revin la rădăcini, să nu mă mai îndepărtez de ceea ce sunt.”, i-a povestit ATB lui Liviu Stanciu.

DJ-ul a avut și un sfat pentru tinerii care aleg să calea pe care a mers el. ,,Trebuie să știe că nu vor reuși niciodată să mulțumească pe toată lumea. Întâi faci muzică pentru tine. Ăsta e sfatul meu: să nu îi ascultați pe ceilalți. Dacă ție îți place ce faci, asta ar trebui să faci. Nu înseamnă că în final o să ai succes. Dar contează să fii fericit.”, a spus el. 

Artistul a mai povestit despre cum încearcă să se reinventeze constant, despre următorul său album, dar și despre multe, multe alte lucruri alte interesante, pe care te invităm să le descoperi în interviul de mai jos: 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO