Au chemat ambulanta sa le salveze copilul de 5 ani. Medicii au avut parte de surpriza vietii lor

Au chemat ambulanta sa le salveze copilul de 5 ani. Medicii au avut parte de surpriza vietii lor
Citeste mai mult despre: urgenta, ambulanta, Marea Britanie,
Data publicarii: 19 August 2011
Data actualizare: 19 August 2011
Paramedicii de pe ambulanta din Hertfordshire au venit intr-un suflet la casa unde fusesera anuntati ca un copil de 5 ani e in pericol de moarte.

Echipajul fusese anuntat ca e posibil sa fie vorba de un infarct si se asteptau la ce e mai rau... dar cand au pasit in casa, nu au gasit decat doi soti inlacrimati care vegheau la capataiul unei pisici.

La 6.45 dimineata una dintre cele mai rapide ambulante si cei mai buni medici dintr-un oras din Marea Britanie au fost trimisi la locuinta cuplului care sunase la 999 implorand ajutor pentru copilul lor de 5 anisori, scrie dailymail.co.uk.

Dar cand echipa a ajuns la casa din Ware, Hertfordshire, n-au gasit niciun copil – doar o pisica in agonie, care a si murit putin mai tarziu.

Un purtator de cuvant al serviciului de ambulanta din Hertfordshire sustine ca acel apel fals putea face diferenta dintre viata si moarte pentru un om care intr-adevar avea nevoie de ajutor.

E greu sa va povestesc cata adrenalina este si cat suflet punem cand suntem chemati pentru un copil grav bolnav. Ambulanta e condusa cu viteza maxima, iar paramedicii se pregatesc sufleteste pentru a face absolut orice pentru a salva copilul. Paramedicii care au ajuns acolo au fost probabil usurati sa vada ca nu e niciun copil pe moarte, dar cred ca au fost si socati si indignati. A fost o situatie supra-realista”, spune un paramedic din Hertfordshire.

Apelul bizar la 999 a fost primit de Serviciul de Ambulanta din Estul Angliei pe 10 august, iar cei care au sunat sunt un cuplu de straini.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies