Au crezut ca va fi un alt moment obisnuit, dar ceea ce a urmat i-a impresionat pana la lacrimi pe juratii de la Britain's Got Talent 

Au crezut ca va fi un alt moment obisnuit, dar ceea ce a urmat i-a impresionat pana la lacrimi pe juratii de la Britain s Got Talent
Data publicarii: 19 Mai 2016
Data actualizare: 19 Mai 2016
Ana si Fia, mama si fiica, au reusit sa impresioneze juratii de la Britain's Got Talent cu reprezentatia lor de exceptie.

Cele doua s-au prezentat la show-ul de talente din Marea Britanie si, desi la prima impresie nu au fost foarte convingatoare, in momentul in care au inceput sa cante situatia s-a schimbat radical.

Ana si Fia au interpretat magistral melodia Tell Him, cantata in duet de Barbara Streisand si Celine Dion, iar pe parcursul momentului lor, linistea s-a lasat peste public si jurati, toti fiind vrajiti de talentul lor.

Reprezentatia lor a fost cu atat mai emotionanta, cu cat cele doua au o poveste de viata trista. Femeia de 43 de ani a marturisit ca: "Am avut o casnicie dificila, iar de curand am luat copiii si am plecat cu ei pentru un trai mai bun. Auditia asta reprezinta un nou inceput pentru noi".

Cei patru jurati de la Britain's Got Talent le-au aplaudat-o in picioare pe cele doua concurente.

"Muzica reprezinta cea mai buna terapie. Este incredibil ce ati facut", a marturisit Alesha, in timp ce Simon le-a spus: "Este cel mai frumos lucru pe care il puteti face in aceste circumstante. Sa aratati ca sunteti unite si puternice".
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies